Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 13-19 iunie 2022. Zodiile de apă trec la acțiune

Horoscop karmic pentru săptămâna 13-19 iunie 2022: Zodiile de apă vor trece la acțiune. S-au săturat să teoretizeze prea mult, așa că de data aceasta vor trece la proba practică.
12.06.2022 | 11:02
Horoscop karmic pentru saptamana 1319 iunie 2022 Zodiile de apa trec la actiune
Horoscop karmic pentru săptămâna 13-19 iunie 2022. Foto: goodfon.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru săptămâna 13-19 iunie 2022 vine cu acțiune și energie din plin pentru aproape fiecare zodie.

Horoscop karmic pentru săptămâna 13-19 iunie 2022

Zodiile de apă (Scorpion, Pești, Rac) renunță la teorie și trec la fapte. Au ajuns la concluzia că prea multă vorbă e sărăcia omului și nu mai au timp de pierdut.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt cei mai efervescenți și dau dovadă de o capacitate de muncă incredibilă. Îi vor inspira și pe ceilalți să ia atitudine. Cât despre Pești și Raci, și pentru ei lucrurile se schimbă la serviciu. Sunt puși la treabă, iar de data asta nu mai vociferează.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se ocupă de vechile lor pasiuni, pe care le-au lăsat la o parte. Perioada de 7 zile care urmează va fi una încărcată pozitiv chiar și pentru Tauri și Capricorni, care au avut numai previziuni neplăcute în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Taurii și Capricornii primesc niște momente de respiro de care ar fi bine să profite pentru a-și rezolva problemele sufletești. Depășesc anumite conflicte mocnite și se ocupă de ceea ce au de rezolvat.

Fecioarele au un tonus bun și sunt destul de active încă din prima zi a săptămânii.

Zodiile de aer au o săptămână grea

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) renunță la anumite comodități de dragul celorlalți. Se sacrifică pentru alții și realizează că unele dintre capriciile lor nu sunt justificate.

ADVERTISEMENT

Berbecii devin mai temperați, iar Leii reușesc în sfârșit să nu se mai aprindă din orice. Săgetătorii visează cu ochii deschiși, iar unele din dorințele lor pot deveni realitate.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au o săptămână ceva mai grea. Cu excepția Vărsătorilor, care se strecoară printre probleme precum șerpișorii, evitând necazurile, Gemenii și Balanțele trag linia și au niște concluzii amare.

ADVERTISEMENT

Descoperă niște minciuni spuse de oamenii în care au avut cea mai mare încredere. Vor trece ei și peste această decepție, căci nu e nici prima, nici ultima.

ADVERTISEMENT