Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 mai 2023. Zodiile de foc iubesc nebunește!

Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 mai 2023: Zodiile de foc au o săptămână plină de pasiuni arzătoare. Lucrurile se vor schimba sentimental.
14.05.2023 | 17:25
Horoscop karmic pentru saptamana 1521 mai 2023 Zodiile de foc iubesc nebuneste
Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 mai 2023. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 mai 2023. Urmează șapte zile în care iubirea e cuvântul cel important pentru zodiile de foc, însă nu sunt singurele care încep să simtă fiorii îndrăgostirii!

Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 mai 2023

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o perioadă destul de încărcată sufletește. Cineva apare în viețile lor, acea persoană potrivită care îi va face să vadă totul cu alți ochi, cu o altă deschidere. De aici și până la fluturi în stomac simțiți în preajma acelei persoane vor fi doar câteva secunde!

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt gata de o nouă iubire și vor să uite de dezamăgirile trecutului. Același lucru e valabil și pentru Lei, mai ales pentru cei ieșiți de curând dintr-o relație. Săgetătorii, în schimb, vor mai multă comunicare cu omul de lângă ei.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt urmăriți de karma de agresivitate a unor persoane cu care trebuie să intre aproape zilnic în contact. Racii sunt cei mai sensibili și pot claca în orice moment.

ADVERTISEMENT

Scorpionii pun piciorul în prag și își exprimă gândurile fără menajamente. Au de oferit multe opinii, iar de unele se va ține cont.

Peștii recunosc anumite greșeli făcute în trecut, însă se lovesc din nou de ele, doar că la alții. Agresivitatea pe care au avut-o ei față de cineva se răsfrânge acum asupra lor.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii vor să fie independenți din punct de vedere profesional

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au o săptămână destul de delicată la capitolul comunicare. Nu se mai regăsesc în ceea ce fac și nici nu mai vor să facă eforturi pentru alții.

Prin aceeași stare trec și Vărsătorii, care își doresc o independență profesională tot mai tare. Peștii vor să se țină mai mult cont de părerea lor.

ADVERTISEMENT

Cu unele din ideile pe care le exprimă s-ar putea să facă furori. Pot provoca mici dispute în cercul lor de prieteni.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) ajung la concluzia că tot ce fac în grabă nu le iese. Așa că, de data asta, își vor întocmi niște planuri de care să se țină cu rigurozitate, chiar dacă nu vor face zilnic același lucru. Fecioarele pot fi cele mai consecvente în a-și ierarhiza activitățile zi de zi.

Vrei să știi ce spun maeștrii zodiacului despre cum va fi săptămâna viitoare? Intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK și descoperă previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu și Mihai Voropchievici!

 

ADVERTISEMENT