Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 16-22 noiembrie 2020. Fecioarele și Berbecii, provocări la locul de muncă

16.11.2020 | 18:10
Horoscop karmic pentru saptamana 1622 noiembrie 2020 Fecioarele si Berbecii provocari la locul de munca
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 16-22 noiembrie 2020, Fecioarele și Berbecii vor întâmpina noi provocări la locul de muncă și vor trebui să dea dovadă de multă răbdare și înțelegere.

Se anunță o perioadă foarte bună pentru cei care sunt determinați să își crească veniturile prin schimbări majore la locul de muncă sau prin încercarea de a pune bazele unor noi afaceri.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taurul, Fecioara şi Capricornul) vor fi nevoite să ia niște decizii importante, care vor avea o influență majoră asupra viitorului lor atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental.

Horoscop karmic pentru săptămâna 16-22 noiembrie 2020. Fecioarelor le este testată răbdarea

Nativii din zodia Fecioară tind, ca de obicei, să aibă pretenții prea mari de la cei din jur, motiv pentru care riscă adesea să se confrunte cu dezamăgiri. Este posibil să coordoneze o echipă pentru noi proiecte la locul de muncă și să se bazeze pe persoanele greșite, pentru că uită deseori că nu toată lumea este la fel de responsabilă precum ei înșiși.

ADVERTISEMENT

Taurii se vor întâlni cu diverse oportunități de a-și schimba cariera și de a se focusa pe aspectele financiare, iar Capricornii au în plan să renunțe la propriile dorințe, să facă anumite compromisuri și să lase partenerul de viață să hotărască încotro se îndreaptă relația lor.

Semnele de foc (Berbec, Leu şi Săgetător) întâmpină dificultăți de comunicare cu cei din jur, motiv pentru care vor apărea chiar și dispute sau conflicte aprinse din cauza unor neînțelegeri, mesajele fiind transmise greșit.

ADVERTISEMENT

Berbecii au o presiune mare pe umeri

Berbecii trebuie să lase deoparte orgoliul și să comunice mai mult cu cei de la locul de muncă, pe care va trebui să îi coordoneze pentru un proiect important. Cu răbdare și mult calm, va reuși să aibă rezultatele dorite.

Leii își propun să își achiziționeze casa mult dorită, însă trebuie să renunțe la anumite pretenții, pentru a-și mulțumi și partenerul de viață. Săgetătorii vor lua parte la evenimente de familie și va trebui să își măsoare bine cuvintele, pentru că riscă să facă afirmații supărătoare.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt cele pe umărul cărora se plâng toți apropiații. Dau dovadă de multă înțelepciune și par foarte ușor de abordat, iar cei din jur își vor găsi refugiul în brațele lor, primind sfaturi foarte bune de la nativi.

Semnele zodiacale de apă (Rac, Scorpion, Pești) dau dovadă că au al 6-lea simț în perioada următoare, de vreme ce își dau seama foarte ușor de intențiile celor din jur și vor reuși cu ușurință să se detașeze de cei care par să le dorească răul

Pentru Pești va urma o perioadă benefică reluării legăturilor cu persoanele din trecut. Vor primi sfaturi utile, care, odată puse în aplicare, le vor aduce mult succes în carieră.

 

ADVERTISEMENT