Life

Horoscop karmic: săptămâna 17-23 iulie 2023. Zodiile de apă dau de belele mari!

Horoscop karmic pentru săptămâna 17-23 iulie 2023. Zodiile de apă vor da de mari dificultăți. Ce anunță astrele pentru ele?
15.07.2023 | 14:31
Horoscop karmic saptamana 1723 iulie 2023 Zodiile de apa dau de belele mari
Horoscop Karmic: săptămâna 17-23 iulie 2023. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic: perioada 17-23 iulie 2023 vine cu multe bătăi de cap mai ales pentru zodiile de apă. Nu sunt singurele care trebuie să facă niște schimbări majore în viața lor.

Horoscop karmic: săptămâna 17-23 iulie 2023

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt puse în fața unor situații pe care le-au tot neglijat în trecut. Cumva, o problemă nerezolvată, poate chiar acum 5 sau 10 ani, apasă acum pe umerii lor.

ADVERTISEMENT

Racii au un dialog cu ei înșiși care nu îi mulțumește până la capăt. Realizează că unele schimbări pe care și le-au dorit nu sunt exact ce și-au dorit. Scorpionii, în schimb, trebuie să facă un pas în spate, în special dacă n-au rezolvat la timp niște hârtii și acum au nevoie de acte. Cuvântul lor nu mai poate fi luat în serios.

Horoscop karmic. Cât despre Pești, aceștia nu mai sunt dispuși să facă un compromis în plus pentru bunăstarea lor, chiar dacă vor pierde.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o săptămână karmică destul de încărcată în special în relațiile familiale. Anumite rude le pot strica feng-shui-ul, însă destinul le scoate în față pentru ca Gemenii, Balanțele sau Vărsătorii să realizeze că au niște vise, niște dorințe nerealiste.

Zodiile de pământ fac tot felul de calcule

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) fac tot felul de calcule. Trebuie să scape de karma de superficialitate, de karma de ignoranță. Cu cât dau banii pe lucruri care nu sunt urgente, cu atât de mult la finalul lunii se vor plânge că sunt în pană de bani.

ADVERTISEMENT

Acești nativi tind să fie extrem de cheltuitori, așa că astrele le recomandă să învețe să fie un pic  mai chizbuiți. Nu strică o responsabilizare mai bună, chiar din mers, a felului în care își gestionează finanțele.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o perioadă destul de frumoasă. Se revăd cu niște prieteni mai vechi, cu oameni alături de care s-ar putea să pornească un proiect frumos împreună, ceva impresionant.

ADVERTISEMENT