Life

Horoscop special realizat de Maria Sârbu pentru Revelion. Cum petrec Săgetătorii și Capricornii

Astrologul Maria Sârbu a realizat un horoscop cu totul special pentru Revelion. Află ce te așteaptă în noaptea dintre ani, în funcție de zodia în care te-ai născut.
30.12.2021 | 10:30
Horoscop special realizat de Maria Sarbu pentru Revelion Cum petrec Sagetatorii si Capricornii
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Maria Sârbu pentru Revelion, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK, aduce vești plăcute, dar și unele avertismente pentru câteva zodii.

Revelionul este una din cele mai importante sărbători din an, dacă nu chiar cel mai așteptat eveniment de toată lumea, indiferent de zodie.

ADVERTISEMENT

Trecerea în 2022 va fi marcată de situații neașteptate pentru unele zodii, iar pentru altele va fi o noapte ca oricare alta.

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru Revelion

Berbecii vor ști cum să se distreze. Dacă seara de Crăciun a fost pentru nativii de foc una destul de obișnuită, fără mari provocări, de Revelion lucrurile vor sta complet diferit. Berbecii au parte de multă aventură și cu siguranță nu vor uita niciodată trecerea în 2022.

ADVERTISEMENT

Taurii trăiesc Revelionul mai mult în interiorul lor. Descoperă anumite chestiuni care îi fac mai spirituali. Trag linie la final de an și cu siguranță vor avea multe revelații.

Gemenii vor petrece Revelionul în doi. Este o noapte frumoasă pe care o vor dedica persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Racii au un Revelion plin de acțiuni și de pregătiri intense. Totul va fi la superlativ pentru nativii de apă. Vor trăi la cote maxime fiecare secundă.

Leii se distrează pe cinste și au și de ce! După un an cu bune și cu rele, cu provocări dintre cele mai mari, este timpul să se simtă bine.

ADVERTISEMENT

Fecioarele petrec noaptea dintre ani alături de cei dragi. Poate fi vorba despre prieteni sau familie. Indiferent cu cine aleg să sărbătorească, o vor face de minune!

Balanțele au un Revelion dinamic, plin de acțiune. Nu stau pe margine nicio secundă și demonstrează și de această dată ce înseamnă adevărata distracție.

Scorpionii petrec ”pe lux”! Noaptea dintre ani le aduce lucruri scumpe, companii selecte și o petrecere într-un loc destul de select.

Capricornii nu sunt tocmai veseli

Săgetătorii își fac de cap de Revelion. De mult nu s-au mai distrat așa cum o vor face la trecerea în anul 2022. Au și cu cine să se distreze, ce-i drept!

Capricornii nu au un Revelion tocmai vesel. Probabil planurile de viitor nu-l vor lăsa să se bucure de noaptea dintre ani. Dorințe arzătoare!

Vărsătorii sunt înconjurați de prietenii adevărați și au parte de multă aventură. Și ei dau dovadă că știu să se distreze. Vor fi sufletul petrecerii indiferent unde vor alege să pășească în anul 2022.

Peștii au un Revelion dinamic pentru care vor sta mult pe gânduri dacă să iasă sau să rămână acasă! Așadar, ultima sărbătoare a acestui an vine cu distracție pentru majoritatea semnelor zodiacale, după cum se poate vedea, cu mici excepții.

Astrologul Maria Sârbu a făcut și câteva recomandări ce țin de cromatica hainelor pentru noaptea dintre ani. Combinațiile negru-mov, negru-roz sau negru-roșu sunt cele mai potrivite și aducătoare de noroc pentru toate zodiile.

De asemenea, anul 2022 se va anunța unul special pentru majoritatea nativilor. Este anul în care cei care sunt dornici de afirmare sunt încurajați să iasă în față fără teamă. E și un an propice pentru călătoriile neprevăzute, pentru cei dornici de aventură, pentru cei care știu să trăiască viața ca și cum ar fi ultima secundă a existenței lor.

 

ADVERTISEMENT