Life

Zodia Săgetător în luna ianuarie 2022. Provocări mari la locul de muncă

Zodia Săgetător are un ianuarie 2022 plin de provocări la locul de muncă. Anul începe cu sarcini noi, iar acești nativi trebuie să dovedească de ce sunt capabili.
22.12.2021 | 10:56
Zodia Sagetator in luna ianuarie 2022 Provocari mari la locul de munca
Zodia Săgetător în luna ianuarie 2022. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător începe luna ianuarie 2022. Nu-și mai vede capul de griji, iar la locul de muncă provocările sunt din ce în ce mai mari.

Săgetătorii se simt din ce în ce mai importanți, mai ales că toată lumea trage de ei. Într-un fel îi măgulește, însă în alt fel se simt destul de oropsiți de soartă.

ADVERTISEMENT

Vor să aibă mai mult timp liber pentru ei și pentru cei din jur. Sunt conștienți în același timp că sacrificiile pe care le fac nu sunt în zadar.

Zodia Săgetător în luna ianuarie 2022

Prima jumătate a lunii ianuarie 2022 vine cu multe surprize pe plan financiar. Până pe 15 ianuarie sunt dispuși să experiementeze tot felul de lucruri noi pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc pentru care s-a instalat rutina în carieră vor porni pe un drum nou. De altfel, prima parte a lui ianuarie este foarte bună pentru cei care vor să facă antreprenoriat pe cont propriu.

În a doua jumătate a lui ianuarie 2022, Săgetătorii se concentrează mai mult pe viața personală. Pun munca într-un plan secund și sunt din ce în ce mai implicați în activitățile de acasă.

ADVERTISEMENT

Relațiile cu cei din jur pot suferi anumite transformări, unele destul de radicale. Nativii de foc se impun mai mult și sunt mai clari în a exprima ceea ce-și doresc. Totul poate căpăta un alt sens într-o secundă.

A doua parte a lunii este bună în special pentru tinerii Săgetători, cei care se află pe băncile facultății. Obțin rezultate bune la învățătură, iar pentru unii apar oferte de muncă în domeniul pe care îl studiază de ceva vreme încoace.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 1, 6, 9, 11, 16 și 25 ianuarie. Pe 1 și 6 ianuarie, Săgetătorii au idei strălucite la locul de muncă și sunt extrem de apreciați de șefi, dar și de colegi.

9 și 11 ianuarie sunt două date bune din punct de vedere financiar. Pe 16 și 25 ianuarie, Săgetătorii singuri pot întâlni sufletul pereche.

Zilele ghinioniste sunt 3, 4, 18, 19 și 23 ianuarie. Pe 3 și 4 este indicat să evite deplasările pe distanțe lungi. Orice călătorie ar trebui amânată în aceste zile. 18 și 19 ianuarie sunt două date în care Săgetătorii trebuie să renunțe la orgoliu într-o dispută importantă.

Pe 23 ianuarie ar trebui să evite orice investiție. Nu este zi bună pentru a încheia contracte.

 

ADVERTISEMENT