Life

Horoscop Mihai Voropchievici. Ele sunt cele patru zodii cu protecție divină și puteri astrale!

Horoscop Mihai Voropchievici. Află care sunt zodiile cu cele mai puternice energii, zodiile care sunt favorizate de astre.
09.11.2023 | 12:20
Horoscop Mihai Voropchievici Ele sunt cele patru zodii cu protectie divina si puteri astrale
Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile cu energii astrale fantastice. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Mihai Voropchievici. Maestrul runelor prezintă zodiile cu cele mai puternice energii, cele care sunt favorizate de astre. FANATIK vă prezintă un horoscop cu totul inedit.

Horoscop Mihai Voropchievici. Cele patru zodii cu puternice energii astrale

Să începem cu prima zodie. Taurul primește energii astrale și face față unor situații-limită. I se oferă din astral calmul, echilibrul și rezistența. E dotat cu răbdare și în perioadele de criză nu se lasă dus de val. Este unul din semnele zodiacale cu astfel de energii divine, cosmice.

ADVERTISEMENT

Horoscop Mihai Voropchievici. Apoi avem Leii. Leul este zodia care deține o energie puternică foarte mare datorită faptului că e persistent și insistent. Întotdeauna caută să strălucească. Va căuta, indiferent unde este, că e acasă sau la locul de muncă să fie în prim-plan.

Are o forță extraordinară și poate înlătura pe oricine din calea lor. Leii au și carismă. Indiferent că îi știți zodia sau nu, când veți vedea o persoană care sare în ochi să fiți convinși că nu poate fi alta decât Leu.

ADVERTISEMENT

Câștigă privirile tuturor, e în centrul atenției. Sunt carismatici prin lucruri bune, prin fapte bune. A treia zodie este Balanța. Balanța are energii cosmice fantastice datorită faptului că iubesc dreptatea. Caută și iubesc adevărul. Este zodia care va sări în ajutor în orice situație acolo unde e nevoie. Chiar și dacă i se face cuiva rău pe stradă, Balanța se va apropia și o va ajuta.

Totodată, e zodia care se ridică foarte ușor după orice necaz. Când își recapătă echilibrul, ne dăm seama că e o zodie foarte puternică, A patra zodie cu cele mai puternice energii astrale este Săgetătorul.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii, idealiști și carismatici

E una din cele mai curajoase zodii. Nu se dă înapoi de la nicio acțiune. Are o intuiție fenomenală. E super-optimist, dar și vizionar. Știu cum să se asigure că totul va fi în condiții extraordinare. Un Săgetător iese din tipare, la fel ca un Leu. Are mult farmec, dar e ceva ce îi strică.

Horoscop Mihai Voropchievici. Pe lângă tot curajul nebunesc, Săgetătorii sunt destul de idealiști. De multe ori sunt paraleli cu niște lucruri. Poate nu consideră că e chiar fantastic de rău un lucru și văd numai partea bună, dar asta se întâmplă de multe ori datorită intuiției lor fantastice. Firea lor optimistă îi ajută, oricum, să depășească situațiile dificile, de cumpănă, de criză din viață.

ADVERTISEMENT

Aceste patru zodii, prin energia lor fantastică, se pun foarte ușor în slujba oamenilor. Celelalte opt zodii, care nu se regăsesc aici, au alte calități, dar nu primesc atâta energie astrală ca aceste patru zodii. La rândul lor, restul zodiilor au lucruri bune de oferit celor din jur.

„Trebuie să dăm dovadă, indiferent de zodie, de bunătate, de înțelegere, de iertare. Acolo unde e cazul e bine să dăm o mână de ajutor pentru a vedea oameni fericiți. Doar că pentru fericire trebuie să luptăm ceva mai mult”, este sfatul general dat la final de Mihai Voropchievici.

Intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK pentru a descoperi și alte subiecte la fel de interesante puse pe tapet de maestrul runelor, Mihai Voropchievici. Tot pe YouTube găsiți și celebrele rune ale lui Voropchievici.

ADVERTISEMENT