Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 13 iunie 2021. Vești bune pentru mai mulți nativi

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru duminică, 13 iunie. Mai mulți nativi vor primi vești bune.
13.06.2021 | 09:42
Horoscop Neti Sandu duminica 13 iunie 2021 Vesti bune pentru mai multi nativi
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro TV afirmă că relațiile de prietenie, de dragoste și poate chiar căsniciile se pot repara cu o vorbă bună sau un gest de apreciere. Astfel, nativii își pot continua viețile.

Vibrația zilei este cifra 4. Masa de duminică în familie ar trebui păstrată cu sfințenie.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 13 iunie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Apare o propunere pentru o afacere sau o achiziție importantă, o casă sau o mașină. Cereți și părerea oamenilor apropiați. Veți căuta o modalitate de a face mișcare, să mai ieșiți din casă.

ADVERTISEMENT

Taur

Oamenii apropiați vor să iasă din casă și, chiar dacă nu vi se parea cea mai bună idee, le veți face pe plac. Este posibil să ajungeți până la mare sau la munte, iar acest lucru vă remontează și veți da randament mai bun la locul de muncă.

Gemeni

Ziua vine cu cheltuieli, dar le faceți cu drag, mici surprize pentru oamenii apropiați. Vă întâlniți cu persoane pe care nu le-ați mai văzut de multă vreme, recuperați timpul pierdut.

ADVERTISEMENT

Rac

Faceți diverse achiziții pentru casă, mobilier sau aparatură. Vă revedeți cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de mult timp și sunt șanse să primiți unele lucruri pe care vi le doreați de ceva vreme.

Leu

Reintrarea într-un grup pentru efectuarea unor activități deconectante, sport sau plimbări, poate chiar și călătorii, vă aduce și surprize. Există o atracție și poate începeți o relație cu cineva care nu a fost prea clar cu privire la intențiile pe care le avea în trecut.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Faceți echipă cu niște oameni pentru realizarea unei activități. Veți participa la un eveniment social, un botez sau o aniversare, care vă ajută să mai ieșiți în lume și vă pune într-o lumină bună.

Balanță

Se anunță o plimbare. Primiți o invitație pentru a da o tură la mare, măcar la o plimbare pe faleză. Analizați ofertele de ieșit din casă și poate faceți și o vizită cuiva, aveți nevoie de socializare.

ADVERTISEMENT

Scorpion

E rost de o mică evadare, așa că poate vă urcați în mașină și dați o fugă la munte, să mai uitați de griji. În plus, vă doreați de mult să ajungeți la un obiectiv turistic, iar acum este momentul prielnic.

Săgetător

Se anunță unele cheltuieli, dar știți că puneți banii la loc. În plus, oamenii dragi merită ce-i mai bun. O relație sau chiar o căsnicie are mule șanse să se poată repara. Veți încheia un conflict care a durat multă vreme.

Capricorn

Simțiți nevoia de a socializa și o veți face, fie că vă întâlniți cu lumea sau vorbiți la telefon sau online. O reuniune cu rudele pune la punct unele detalii ale unui eveniment sau pregătește lansarea pe piață a unor produse.

Vărsător

Este posibil ca un om din trecută să vină cu rugămintea să vă mai dați o șansă. Și-a dat seama că nu poate trăi fără voi. Se mai anunță și o posibilă colaborare cu unii oameni care doresc să vă implicați în respectivul proiect.

Pești

Ziua aduce o întâlnire cu o persoană care vă declară dragostea. Sunteți neîncrezători, dar sunt șanse să vă schimbați părerea. Reluați o activitate care era apreciată de oamenii din jur și ar putea să vă aducă și bani.

ADVERTISEMENT