Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 14 august 2022. Zodia care își repară relația de dragoste

Horoscopul realizat de cititorul în stele Neti Sandu pentru duminică, 14 august 2022, aduce o zi de recuperări pentru multe dintre cele 12 semne zodiacale.
14.08.2022 | 09:30
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 14 august 2022 Zodia care isi repara relatia de dragoste
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 14 august 2022, pentru fiecare nativ în parte. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog mai spune că nativii se bucură de revederea unor oameni pe care-i aduc înapoi în viețile lor și fac tot posibilul să-i păstreze. Vibrația zilei este 5 și zodiile au curaj să viseze mai mult, să fie fericite.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 14 august 2022, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Pui la cale un eveniment sau o competiție sportivă în care să fie implicați și copiii. Te pregătești pentru o nouă etapă a vieții.

ADVERTISEMENT

Taur

Descoperi o pasiune nouă, care îți aduce un vibe pozitiv și te scutură de oboseală. E o zi numai bună pentru a-ți face o mică plăcere.

Gemeni

E ceva care te scoate din nota obișnuită, din rutina zilnică. Cheamă la tine gașca de prieteni, nu trebuie să se rezume totul la muncă.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai un dor de ducă și ești gata să explorezi stațiunile preferate. E posibilă și o nuntă unde participi și pentru care trebuie să cumperi un cadou.

Leu

Sunt șanse mari să se repare o relație sau o căsnicie și să faceți planuri pentru casă nouă. Este o zi în care ai chef de distrație cu gașca de prieteni.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Discuție pe îndelete cu o persoană care e importantă pentru tine și care te ajută să iei o hotărâre. Cineva în vârstă, din familie, are nevoie de sprijin.

Balanță

Scapă de stres și oboseală printr-o ieșire cu familia sau cu prietenii. Persoana care contează cel mai mult pentru tine te scoate la o cafea să puneți lucruri la punct.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Te bucuri de prezența cuiva care îți oferă o stare de bine. Poate începeți o relație de dragoste, dacă ești singur. Ți se cere sfatul legat de un eveniment.

Săgetător

Primești o invitație la o aniversare unde vine foarte multă lume. Te implici într-o competiție sportivă, pui umărul la treabă.

Capricorn

E posibilă o scurtă călătorie la o rudă în afara orașului. Revedere cu o persoană care îți poate deveni partener de afaceri, trebuie numai să vă puneți de acord.

Vărsător

E cineva care te curtează și care te înțelege. Astrele vorbesc despre o cheltuială nouă, poate o plecare la mare sau la piscină.

Pești

Ești răsfățat de o persoană căreia i-ai picat cu tronc și care te invită la o cafea. E cineva apropiat care sărbătorește un eveniment și ești invitat.

Horoscopul integral pentru ziua de duminică, 14 august 2022, realizat de Neti Sandu, poate fi citit pe site-ul știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT