Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 30 septembrie 2021. Întâlnire surpriză pentru Vărsător

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru joi, 30 septembrie 2021, vine cu provocări, dar și cu rezolvarea unor probleme mai vechi.
30.09.2021 | 07:28
Horoscop Neti Sandu pentru joi 30 septembrie 2021 Intalnire surpriza pentru Varsator
ADVERTISEMENT

De asemena, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai spune că pe fondul lui Mercur retrograd descoperim lucrurile care nu au fost bine făcute. Sunt remediate din mers.

Totodată, vibrația zilei este reprezentată de cifra 3, ceea ce înseamnă că zodiile trebuie să ducă comunicarea la nivelul următor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 30 septembrie 2021, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Te sună cineva care vrea să vă împăcați după o ceartă. E posibil să vă înțelegeți în cele din urmă, dar nu înainte de a vă certa puțin.

Taur

O problemă de sănătate îți dă mari dureri de cap și trebuie făcut ceva în acest sens. Nu mai sta, o vizită la medic rezolvă tot.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E posibil să reiei o activitate de timp liber sau un sport de întreținere. Sunt șanse mari să faci și un sport de performanță pentru tonus.

Rac

Sunt șanse mari să aranjezi o plecare la final de săptămână, acolo unde nu ai ajuns până acum din cauza restricțiilor impuse.

ADVERTISEMENT

Leu

E o zi numai bună pentru a schimba grupul sau poate componența sa pentru a vă asorta și la treabă și la distracție. Așa nu există disonanțe.

Fecioară

Strângeți mai bine relațiile cu rudele apropiate. Astrologii anunță că se apropie evenimente festive în familia lărgită, în curând.

ADVERTISEMENT

Balanță

O zi în care ai de susținut un test pentru o evaluare. Posibil să fie și niște acte de reactualizat și toate trebuie rezolvate acum neapărat.

Scorpion

Îngrijește-te mai mult de sănătatea ta și a celor din jur. Este o zi perfectă pentru a fi cu toții zdraveni să faceți treaba bună.

Săgetător

Asociere cu niște oameni care-ți împărtășesc viziunea și o să dezvoltați un proiect împreună, unul care are iz filantropic.

Capricorn

Va trebui să plătești niște bani dacă vrei să beneficiezi de o serie de avantaje, asta pentru că între timp au intervenit ceva scumpiri.

Vărsător

Astrele prevăd o întâlnire cu persoana iubită pentru a discuta între patru ochi despre ce se întâmplă mai departe cu voi doi.

Pești

Poate a mai rămas ceva de spus într-o relație de cuplu și ai face bine să pui punctul pe i. Așa nu se pierde pur și simplu totul.

ADVERTISEMENT