Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 23 mai 2022. Reușite în plan profesional pentru Vărsători

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 23 mai 2022. Se anunță o zi liniștită pentru mulți dintre nativii zodiacului. Previziunile complete pentru fiecare semn zodiacal în parte.
23.05.2022 | 07:21
Horoscop Neti Sandu pentru luni 23 mai 2022 Reusite in plan profesional pentru Varsatori
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 23 mai 2022.Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a spus ce îi așteaptă pe nativi la început de săptămână. Se anunță o zi liniștită pentru multe dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 23 mai 2022, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Ai inițiative demne de toată lauda și o să primești ajutor din partea unor oameni care țin la tine și te apreciază, astfel, o să construiești ușor ce ți-ai propus.

ADVERTISEMENT

Taur

O să apară una sau mai multe restanțe. Va trebui să faci niște retușuri, să îndrepți niște situații și să dai drumul unor proiecte noi.

Gemeni

O să îți schimbi, probabil, garderoba. Poate chiar te duci la tuns și îți schimbi înfățișarea pentru că simți nevoia de ceva nou.

ADVERTISEMENT

Rac

O să strângi o sumă de bani și plănuiești să mergi la cumpărături pentru casă. Totodată, ai planificat de ceva timp o călătorie și acum a venit momentul.

Leu

Începi săptămâna cu planuri mari, se arată în horoscopul prezentat de Neti Sandu la Pro TV. Dacă îți mai rămân bani, în weekend vei pleca undeva la munte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O să te caute, din nou, niște angajatori pentru a pune umărul a un proiect care te va propulsa în carieră și îți va aduce și stabilitate financiară.

Balanță

Apare cineva care te admiră, vrei să fiți împreună, dar nu i-ai răspuns încă. Poate te hotărăști până la începutul lunii viitoare.

ADVERTISEMENT

Scorpion

O să valorifici niște produse și o să o duci mai bine din punct de vedere financiar. În ultimul timp, salariul pare insuficient, iar cheltuielile nu se mai termină.

ADVERTISEMENT

Săgetător

O să ai inspirație, natura creativă o să iasă în evidență și o să te faci și mai cunoscut în cadrul breslei. Lumea o să te aprecieze.

Capricorn

Poate reiei sportul preferat sau mergi la niște proceduri medicale pentru a-ți recăpăta sănătatea, după ce în ultima vreme ai fost ocupat cu treburi complicate.

Vărsător

O să ai o reușită în plan profesional. Poate te asociezi cu cineva care va ține pasul cu tine și o să te bucuri de succes. Este o muncă de calibrul tău.

Pești

Apar noutăți care să te țină în priză, să îți dea un imbold să dobori noi bariere și ajungi mai aproape de cariera la care visezi.