Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 24 septembrie 2021. Fecioara se bucură de bani

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru vineri, 24 septembrie 2021, ne transmite să fim blânzi pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm.
24.09.2021 | 07:30
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 24 septembrie 2021 Fecioara se bucura de bani
ADVERTISEMENT

Totodată, ziua aduce satisfacții sufletești, printre altele, mai anunță astrologul știrilor Pro TV. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 6.

Așadar, semnele zodiacale au acces la armonia universală. Vezi mai jos care sunt previziunile complete pentru fiecare nativ!

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 24 septembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Ai atins un termen limită și trebuie să dai răspunsul unui angajator. Te mai poți gândi totuși și poți amâna pe săptămâna viitoare.

Taur

Se poate să pleci dintr-o dată la drum, deși nu te gândeai la asta. Ai parte de o invitație incitantă de la cineva care nu acceptă un refuz.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E o nevoie interioară să te implici în diverse activități creative și recreative. Dacă ai ocazia poți implica și copiii, va fi și mai bine.

Rac

Se poate să primești musafiri astăzi și mâine și o să tot fii pus pe treabă și pregătiri, asta pentru că deja ai terminat curățenia.

ADVERTISEMENT

Leu

E de muncă la serviciu, la școală sau la bloc. Trebuie dată o mână de ajutor și o faci cu cea mai mare plăcere, nu e ceva greu.

Fecioară

Încep să se adune banii în cont. Sună sau bate apropouri oamenilor care au uitat, interesul este numai al tău, așa că insistă.

ADVERTISEMENT

Balanță

Socotește bine banii, mai întâi pentru achitarea datoriilor și abia apoi pentru o eventuală excursie. Vezi dacă ajung sau nu pentru această escapadă.

Scorpion

Preferi o ieșire la aer curat, undeva unde să te relaxezi din toate punctele de vedere, dar mai sunt câteva obligații de familie care te rețin.

Săgetător

Întâlnire cu gașca de prieteni, asta pentru că ați pus la cale o preocupare de grup. Se anunță o excursie sau un sport de echipă.

Capricorn

Te pregătești din plin de un eveniment în cadru restrâns, dar care îți aduce bucurie atât ție, cât și oamenilor din jurul tău.

Vărsător

Dai curs unei invitații prin țară la un sărbătorit zilele astea și nu vrei să ratezi și o plimbare. Așa mai uiți de stresul cotidian.

Pești

Fă-ți timp pentru a da o tură prin magazine sau comanzi totul online. În felul acesta ai timp să ieși la cafea cu un amic, să puneți țara la cale.

ADVERTISEMENT