Life

Horoscop Neti Sandu, sâmbătă, 22 august 2020. Leii trebuie să aibă grijă cum conduc, poate primesc amendă

22.08.2020 | 09:32
Horoscop Neti Sandu sambata 22 august 2020 Leii trebuie sa aiba grija cum conduc poate primesc amenda
ADVERTISEMENT

Neti Sandu ne aduce horoscopul și sâmbătă, iar în această zi de weekend noutățile sunt favorabile pentru majoritatea nativilor, mulți dintre ei fiind deja în vacanțe, la plimbare, ori se bucură de aceste ultime zile de vară.

Astrologul ne avertizează, totuși, că ar trebui să fim mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru, să nu ne scape elemente care să contribuie la pierderea unor șanse, lucruri sau sentimente.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru că vibrația zilei de astăzi este nr 22, ar fi bine să ne gândim mai mult la noi, la cei dragi și să avem grijă unii de alții în armonie.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 22 august 2020

BERBEC

La voi în familie este sărbătoare, căci toate rudele vin laolaltă, puneți la cale o petrecere, sunteți cu toții bine și vă bucurați de timpul petrecut în familie. Sunteți bine și pe plan profesional, pentru că v-ați găsit un un nou loc de muncă și asta vă dă aripi. Sunt și situații neprevăzute, însă știți cum să reacționați și veți rezolva și aceste situații.

ADVERTISEMENT

TAUR

Voi aveți în plan o petrecere, o nuntă, un botez, ceva festiv care să vă aducă într-un stadiu mai bun al stării pe care o aveți. Poate fi vorba și de un spectacol, un concert, ceva care să vă animeze, țineți cont și de restricții și stați, totuși, la distanță, anunță Neti Sandu în horoscop la știrileprotv.ro

GEMENI

Weekend-ul ăsta e despre relaxare, așa că vă gândiți să vă cazați undeva la munte sau la mare. Unii dintre voi plănuiți un party acasă cu prietenii, nu o să vă pară rău, pentru că finalul va fi unul fericit, cu zâmbete.

ADVERTISEMENT

RAC

Vă e cam dor de rude, așa că frații sau surorile, ori chiar și alți membri ai familiei, vă vizitează la o cafea, un pahar de ceva. Ori pur și simplu să vă aduceți aminte de vremurile bune și să discutați perspective de viitor. Faceți și un anunț în familie, o căsătorie, o casă nouă sau ceva legat de job. Plecați și într-o excursie sau organizați o petrecere acasă.

LEU

Aveți ceva drumuri cu treabă prin țară, însă aveți grijă cum conduceți, respectați legea, pentru că s-ar putea să luați amendă. Primiți și niște bani, oricum, din plecările pe care le aveți vă întoarceți weekend-ul ăsta, poate chiar în această noapte.

ADVERTISEMENT

FECIOARĂ

Aveți nevoie de ceva care să vă țină mintea ocupată, dar și relaxată. Încercați un sport nou, un hobby, ceva care să vă aducă o stare de bine. Este posibil să participați și voi la o petrecere, sărbătoare în familie sau chiar o aniversare, zi de naștere. O să simțiți bine.

BALANȚĂ

Vă găsiți cu o persoană cu care surprinzător o să aveți multe de vorbit, chiar și pe internet. Vi se încurcă un pic planurile, dar găsiți soluții de moment și o să fiți bine, rezolvați toate problemele. Prietenii vă scot din impas, alții decât cei cu care plănuiați să faceți ceva.

SCORPION

Astăzi este ziua în care vă revedeți cu foarte mulți oameni, în special cu prietenii, cu mulți dintre ei nu v-ați văzut de ceva vreme și vă bucurați de această reuniune. O să aflați tot felul de lucruri noi despre ei, stați cu toții la terasă și vă simțiți bine. Nu uitați de distanțarea socială, spune Neti Sandu.

SĂGETĂTOR

O să ieșiți la o cafea, la un suc, aveți nevoie să ieșiți din casă. Vă gândiți și la un concediu scurt. Cert este că vă așteaptă o zi plină cu emoție pentru că luați parte la o petrecere de nuntă sau de logodnă. A voastră sau a unor apropiați.

CAPRICORN

Sunteți în plin proces cu renovarea casei, mutatul, însă toate aceste lucruri vor ieși așa cum v-ați propus. Primiți niște vești neașteptate, lăsați totul baltă și săriți în ajutor.

VĂRSĂTOR

Astăzi este ziua în care vă relaxați la o terasă, fie cea de pe balconul casei, ori la curte, unde stați, fie la un capuccino pe terasa unui restaurant. Cert este că aveți chef de socializare, iar prietenii vă țin companie, după o invitație ce le-o trimiteți negreșit. Nu strică și o plimbare prin zonă, aveți treabă cu relaxarea azi, oricum.

PEȘTI

Faceți ceva cheltuieli cu o ceremonie, este vorba de rude, cineva apropiat, așa că nu contează suma, vă reveniți voi apoi. O surpriză este și faptul că există o persoană dragă care se face simțită în viețile voastre și vă place acest lucru,

ADVERTISEMENT