Sport

Horoscop pentru luna decembrie 2020 realizat de astrologul Maria Sârbu. Vom avea un Crăciun încărcat karmic

17.11.2020 | 18:13
Horoscop pentru luna decembrie 2020 realizat de astrologul Maria Sarbu Vom avea un Craciun incarcat karmic
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă cel mai exact horoscop pentru luna decembrie 2020, ultima din acest an, realizat în exclusivitate de astrologul Maria Sârbu.

Cunoscuta cititoare în stele dezvăluie care sunt cumpenele și bucuriile lunii cadourilor și ce se va întâmpla cu fiecare zodie de la 1 decembrie încolo.

ADVERTISEMENT

Ultima lună din 2020 va fi luna în care strângem roadele acestui an și să tragem concluziile după toate aceste experiențe prin care am trecut fiecare.

Horoscop pentru luna decembrie 2020, realizat de Maria Sârbu

Luna va fi separată în două ca energie: prima parte ce stă sub semnul eclipsei din 30 Noiembrie și mijlocul lunii ce va sta sub semnul unei alte eclipse.

ADVERTISEMENT

Nu avem decât o singură planetă retrogradă, Uranus, dar cu ea deja ne-am obișnuit, dar încă vom mai avea posibile neplăceri din parte celor care nu au învățat încă să se bucure că sunt pe pământ și că trăiesc în această viață.

Riscul de a trece de la o extremă la alta poate fi drama acestei luni pentru unele dintre zodii. Sănătatea va fi aspectată mai bine la nivel social și sărbătorile vor fi și ele cu energii contradictorii.

ADVERTISEMENT

Nu sunt recomandate despărțirile: vom avea un suflu pozitiv

Am putea spune că luna aduce un suflu pozitiv și multe energii benefice, însă cele mai dificile aspecte, sunt în plan subtil și nu sunt ușoare deloc. Recomandarea mea este de a rămâne concentrați și de a nu reacționa din instincte sau din frustrare pentru că reacțiilor pot fi exagerate și regretele pot urma.

Prima jumătate de lună vă recomand să evitați despărțirile și rupturile, iar în a doua jumătate de lună să evitați exagerările și excesele. Poate fi o lună în care vom fi mai tentați să spunem ”ți-am zis eu!” sau ”vezi că am avut dreptate” și pentru că avem nevoie de confirmări sau re-confirmări, dar și pentru că am putea fi mai intoleranți.

ADVERTISEMENT

Moș Nicolae poate aduce surprize și neplăcute pentru unii dintre nativi, fiind o zi cu energii dure și un consum inutil de energie sau multă energie în gol.

Crăciunul va zi ca de mulți ani încoace o zi încărcată cu multă karmă și probabil nu foarte liniștită, evitați să vă expuneți la suferințe și nu fiți vulnerabili la frici dacă vă doriți un Crăciun ca altădată.

De final de 2020 chiar putem să avem multe sensibilități și frustrări pe timpul ultimei zile din an, însă noaptea de Revelion va fi una în sfârșit plăcută.

Berbec

Pentru această lună ai putea să simți că unele lucruri sunt peste puterile tale sau că pentru a depăși unele limite trebuie să alegi răul cel mai mic. Nu este exclus să ai un sentiment e doliu sau de tristețe mai ales pentru lucruri mici care nu credeai că au așa mare importanță. O lună de deschidere spre noi studii, noi pași de evoluție, străinătate și mai ales spre a-ți construi o nouă filosofie de viață sau de a învăța succesul mai departe de supraviețuire. Reușite de departe sau departe.
Pentru Crăciun multe cheltuieli și de Revelion distracție.

Taur

Setea și foamea ta de satisfacții va răvăși în tine pasiunea pură și instinctele, deciziile negândite și zăpăceala plăcută. Atenție la instinctele dure totodată. Parte dintre nativi își dezvoltă în această lună și de aici înainte latura spirituală mai mult ca oricând și interesul pentru misterele vieții va crește exponențial în lunile ce urmează. Dar și o mare atracție sexuală poate pune stăpânire pe instinctele tale și o luptă interioară majoră te poate răscoli destul de mult. Reușite în redobândirea unor daruri.

Pentru Crăciun multe din greșelile trecutului îți vor apărea sub formă de regrete și de Revelion atenție la o lecție de personalitate despre încăpățânarea ta sau despre rigiditate și control.

Gemeni

Eclipsa din final de Noiembrie va aduce pentru tine energia care îți va alimenta luna următoare. AI și tu grijă la reacții exagerate, în cuplu în special și nu lua decizii atunci când frica de a fi înșelat sau mințit îți apasă butoane. Încă mai ai pasiuni învechite care îți dau bătăi de cap și încă ai nevoie să gestionezi (ceva ani mai departe chiar) unele situații haotice sau o personalitate haotică. Reușite în cuplu.
Pentru Crăciun vei fi foarte interiorizat și frici nevindecate îți pot apărea obsesiv și de Revelion drum.

Rac

Pentru tine acest final de an va fi încununat de un sentiment de eliberare. După mulți ani de chin, iată se zărește Soarele începând să strălucească într-adevăr pe cerul tău.Ai tu unele frici care nu îți dau pace și trebuie să fii mult mai mult în preajma alor tăi.
Reușite în muncă și în plan profesional. Poți spune că Revelionul te va împlini și vei putea să simți în sfârșit bucuria de a fi. De Crăciun ai face bine să îți întocmești o listă de obiective și câteva rugăciuni sunt binevenite.

Leu

Relații toxice îți dau bătăi de cap în acest final de an, ești mai vulcanic ca oricând și vei tot fi așa mulți ani de aici înainte. Pe alocuri poți vindeca aspecte neplăcute, dar altele pot fi cu ecou pe termen lung. Reușite în ce ține de copii și vei dobândi mult mai multă putere sau încredere.

Energia pisicilor îți poate aduce un plus, dacă nu ai poate reușești să te obișnuiești cu ideea unui animal de companie. Pentru Crăciun o zi grea și ești tensionat, nervos și de Revelion vei fi în formă și mulțumit.

Fecioară

Bulimia încă este o posibilă problemă pentru nativii zodiei, sau după caz alte probleme digestive. O altă energie importantă va fi cea care aduce în prim plan ideea de tinerețe și de conservare. Îți vei pune întrebări dacă mai ești dispus să te sacrifici pe tine în defavoarea țelurilor tale și ai foarte mult efort de făcut pentru a te gestiona pe tine. Este o lună plină de lecții de personalitate și de revertabralizare. Reușite în familie. Crăciunul îți este favorabil spiritual, iar Revelionul te va pune pe gânduri și un pic interiorizat pentru a te planifica.

Balanță

Energiile acestei luni sunt foarte importante pentru a-ți apăra punctul de vedere și pentru a lupta pentru țelurile tale fără a ține cont de piedici și de persoanele care te vor combate. darurile tale pot avea încercări, dar încrederea trebuie să câștige. Mult efort și pentru tine pe acest final de an. Reușite în acte, tranzacții și la drum.

De Crăciun o zi cu o aură spirituală extrem de importantă, de Revelion important să îți începi anul cu planuri noi de viitor.

Scorpion

Reușite în acte, tranzacții și la drum. De Crăciun o zi cu o aură spirituală extrem de importantă, de Revelion important să îți începi anul cu planuri noi de viitor.

Săgetător
O lună în care nu înțelegi unde greșești și pare că oricât de bine ai face lucrurile, ele nu ies bine. Îți cauți rădăcinile sau vrei să faci parte din mare comunitate, societate.

Reușite din proprie inițiativă și din dorința de a avea succesul dorit. De Crăciun o zi de rutină, de Revelion poți petrece la drum sau cu planuri între prieteni pentru drum curând.

Capricorn

Multe încercări ce va trebui să le treci pentru a primi ceva premii după acest an greu.Poți dobândi noi daruri dacă vei ști să te arăți înțelept în gânduri și în acțiuni.

Reușite în vindecarea personală și deblocări, dar atenție și la sănătate dacă nu ai învățat ceea ce era de învățat pe parcursul anului.
De Crăciun o zi dedicată celor drag, de Revelion deschidere spirituală sau pentru unii nativi mare pasiune în doi.

Vărsător

Crize de adolescență și nevoia de a te aduna ca un puzzle din bucăți vor fi cele mai prezente energii ale acestei luni pentru tine. Ai nevoie să crești copilul interior și să ieși din tiparele copilărești, adolescentine. Reușite în împlinirea unei mari dorințe posibil legată de străinătate.
De Crăciun o zi familie de Revelion cel mai frumos este în doi.

Pești

Multe sunt energiile negative pentru tine la acest final de an, te simți vinovat de multe lucruri sau ți se întorc niște regrete. Este o lună cu lecții de personalitate și grea ca trăiri. Cel mai important este să fii sincer cu tine și să vindeci în paralel la tine și la neamul tău, trecutul tău sau trecutul familiei. Rugăciuni de iertare pe termen lung ar fi indicat.

Reușite mari în plan profesional. De Crăciun o zi plină de tot felul de lucruri, telefoane, emailuri etc, de Revelion o zi de rutină.

ADVERTISEMENT