Life

Horoscop realizat de Cristina Demetrescu pentru luna septembrie 2021. Lilith ne face zile negre

Horoscop general realizat de Cristina Demetrescu pentru luna septembrie 2021: Lilith ne va pune bețe-n roate. Care sunt previziunile momentului?
30.08.2021 | 16:52
Horoscop realizat de Cristina Demetrescu pentru luna septembrie 2021 Lilith ne face zile negre
Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Foto: zodiata.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop realizat de Cristina Demetrescu, cel pentru luna septembrie 2021, toamna debutează cu provocări uriașe pentru fiecare dintre noi.

Se produc multe fenomene imprevizibile. Tensiunea între Uranus și Saturn se va resimți în continuare, cu toate că planetele sunt într-o oarecare armonie.

ADVERTISEMENT

De la 18 iulie încoace, de la intrarea lui Lilith în Gemeni, această lună neagră se întâlnește cu destinul. Între 1 și 18 septembrie, cei care riscă sunt cei mai imprudenți, cei mai ignoranți.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru septembrie 2021

Luna neagră va rămâne în Gemeni până pe 14 aprilie 2022, fapt pentru care trebuie să fim foarte atenți la drumuri. Se pot intensifica problemele pe șosele sau căi ferate, cum de altfel se întâmplă extrem de des în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu mai spune că în septembrie 2021 trebuie să evităm să batem palma cu orice persoană, chiar dacă aparent e carismatică și zâmbitoare.

„Tinerii sunt mai vulnerabili în această perioadă. Să nu facă lucruri riscante, chestiuni de anturaj. Cumva, fiecare tânăr trebuie să își asculte sufletul și să nu se lase purtați de cum dau bine unele lucruri”,. a explicat astrologul la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Luna neagră este în semn de aer. Nu uitați că aerul a provocat la începutul verii focurile”, a mai spus Demetrescu.

Berbecii trebuie să fie atenți la condus, pentru că Luna Neagră e exact pe drumurile scurte. Să nu facă gafe întrucât pot avea de suferit.

ADVERTISEMENT

Taurii au oportunități profesionale în continuare. E un an excepțional pe planul carierei cu care nu prea se vor mai întâlni. Sunt mai favorizați cei care se ridică prin forțele lor.

Gemenii sunt capul răutăților. Sunt cei care și-o fac cu mâna lor. În septembrie trebuie să fie mai rezervați, să fie mai prudenți.

Racii se pot confrunta cu anumite erori medicale ori anxietăți sau depresii. E o perioadă oarecare de insomnie pentru Rac. Trebuie să se ocupe de chestiuni administrative până pe 15 septembrie.

Leii sunt într-o perioadă în care trebuie să se bazeze mult pe forța personală. Casa prietenilor nu este atât de bună.

Fecioarele trebuie să evite supraîncărcarea

Fecioarele trebuie să ia decizii în funcție de felul în care se simt. Sunt oportunități profesionale, dar nu trebuie să se grăbească. Să fie atente la cheltuieli. Vor fi tentate să consume mai mult în a doua parte a lunii. Nu trebuie să se supraîncarce.

Balanțele se întâlnesc cu persoane pe care le-au mai întâlnit cândva. Și Scorpionii sunt într-o perioadă de schimbare, însă trebuie să fie atenți la riscuri.

Săgetătorii suportă până pe 23 decembrie nodul sud karmic. Karma aduce deconturi ale trecutului. Destinul și Lilith se află într-o zonă partenerială. Nu e o perioadă bună pentru căsătorii.

Capricornii sunt mai încrezători o zi da, o zi nu, din cauza lui Lilith în casa muncii. Elementul descurajant poate să apară tot în zona muncii. Nu au nevoie de feedback. Este luna în care pot valorifica unele lucruri, să câștige bani de pe urma unor abilități pe care le-au cultivat.

Vărsătorii pot avea capcane în plan sentimental și în relațiile cu copiii. Minciuni pot apărea de oriunde.

Peștii se concentrează asupra sănătății. E o perioadă bună pentru a se ocupa de problemele de sănătate de orice fel. Pot cere ajutor, se pot conecta la lumea spirituală.

 

ADVERTISEMENT