Life

Horoscop rune 13-19 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici le deschide ochii Gemenilor

Horoscop rune 13-19 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici face cea mai exactă analiză astrologică pentru fiecare zodie. Ce urmează?
11.11.2023 | 11:03
Horoscop rune 1319 noiembrie 2023 Mihai Voropchievici le deschide ochii Gemenilor
Horoscop rune 13-19 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici face anunțurile. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 13-19 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici anunță cele mai importante previziuni astrologice pentru zodii. Cine are noroc cu carul? Cine se va afla pe o pojghiță subțire de gheață? Află din rândurile de mai jos!

Horoscop rune 13-19 noiembrie 2023. Anunțurile lui Mihai Voropchievici

Berbecul, pentru săptămâna 13-19 noiembrie, e sfătuit să aibă răbdare. Cu alte cuvinte, să nu forțeze mâna norocului deoarece surprizele plăcute sunt doar pentru cei care știu să aștepte. Sunt ei mai tumultuoși și mai incisivi, mai activi. E o săptămână în care lucrurile bune ies numai dacă se temperează.

ADVERTISEMENT

Taurul se învăluie într-o aură de mister, se retrage în el, în sufletul lui. Caută pe cât e posibil să fie respectată liniștea de care au nevoie ca să se reculeagă. Vor să fie doar ei cu Ziditorul, cu Dumnezeu. Chiar pot merge și la biserică Taurii să se spovedească și împărtășească pentru că au nevoie.

Horoscop rune 13-19 noiembrie 2023. Gemenii primesc o atenționare care sună așa: rămâneți în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, cât de curând. Amatorii de schimbări au parte de ele, iar una din ele e foarte importantă.

ADVERTISEMENT

Racii îl au pe Wunjo. Racul e fericitul câștigător al celei mai puternice rune. Cu alte cuvinte, Racii au de câștigat pe toate planurile în mod sigur. Sunt niște învingători.

Leii primesc și ei un sfat, pentru că au avut și perioade de agitație, de incertitudini. Runa îi sfătuiește să dea la o parte toate grijile legate de trecut, să lase necazurile în urmă, căci vine o săptămână mult mai bună.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au simbolul uraganului

Horoscop rune 13-19 noiembrie 2023. Fecioarele au avut perioade mai bune, au și o săptămână în care vor trebui să fie calme. Runa le spune că au tras simbolul uraganului. Trebuie să susțină o bătălie furtunoasă sau chiar o dispută. Condiția de a aranja totul este ca ele să fie calme. Să își propună să fie calme încă de când se trezesc dimineața.

Balanțele sunt anunțate că foarte curând vor afla un adevăr important care le va marca viața sau o va schimba. Se petrec lucruri importante și interesante în viața lor. Întotdeauna un adevăr e mult mai bun decât zece minciuni plăcute.

ADVERTISEMENT

Scorpionii trebuie să își mobilizeze toate forțele cu scopul de a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu. Făcând asta vor fi triumfători. Să vedem și zodia de foc: Săgetătorul!

Săgetătorii trebuie să se relaxeze și asta se va întâmpla datorită faptului că o persoană apropiată lor se bucură de o sănătate excelentă în prezent. Capricornii au o săptămână în care se manifestă simbolul dragostei. Pentru ei apare ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Aveau nevoie de dragoste și relaxare.

Horoscop rune 13-19 noiembrie 2023. Vărsătorii primesc o atenționare pentru săptămâna 13-19 noiembrie că vor susține o mică bătălie, dar tot runa îi asigură că nu trebuie să fie îngrijorați. Chiar dacă apare bătălia, vor câștiga în mod sigur.

Peștii, în perioada 13-19 noiembrie, sunt sfătuiți să se pregătească pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii. Se manifestă schimbări majore care vin, se succed una după cealaltă. E o săptămână în care toate zodiile, cu excepția a două zodii, au parte de lucruri bune. Vezi aici previziunile lui Voropchievici în format video.

ADVERTISEMENT