Life

Horoscop rune luna februarie 2024. Mihai Voropchievici anunță zodiile norocoase

Horoscop rune pentru luna februarie 2024. Mihai Voropchievici face previziunile complete pentru fiecare semn zodiacal. Ce urmează?
30.01.2024 | 11:35
Horoscop rune luna februarie 2024 Mihai Voropchievici anunta zodiile norocoase
Horoscop rune luna februarie 2024, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune pentru luna februarie 2024. Mihai Voropchievici oferă previziunile momentului, în exclusivitate pentru FANATIK. Pentru ce zodii va fi o lună norocoasă?

Horoscop rune luna februarie 2024, by Mihai Voropchievici. Care sunt cele mai norocoase zodii

Demarăm cu năvalnicul Berbec. Berbecul are o lună mult prea agitată și e în permanență în stare de alertă, de dispută, de război. E pregătit să susțină dispute furtunoase. Asta nu înseamnă că trebuie să provoace niște lucruri care nu-i stau în caracter. Runa îi sfătuiește să rămână calmi, căci totul se aranjează aproape de la sine. Nu e nevoie de dispute, război, cataclisme sau alte forme de manifestare.

ADVERTISEMENT

Taurul trebuie să fie foarte atent cum comunică, ce hotărâri ia, să nu creeze stări nelalocul lor. E anunțat că e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Dă dovadă de o extremă prudență, nu se hazardează. Prudența este la ordinea zilei pe parcursul lunii februarie. Noroc că luna are doar 29 de zile. Se spune că în anii bisecți, neprevăzutul pe parcursul lui februarie e la el acasă.

Gemenii au un anunț interesant: vor da lovitura și se va produce un salt calitativ rapid în existența lor. Dau lovitura și rezolvă tot ce au preconizat, tot ce și-au dorit. Lucrurile bune vin tot la ei, cele bune, în general.

ADVERTISEMENT

Racul, pentru februarie, îl au pe Wunjo. Cea mai norocoasă rună s-a instalat în semnul lor. În a doua lună din an sunt învingători pe toate planurile. Câștigă la toate capitolele, deci să fie siguri de succesul lor.

Și Leul are o rună foarte bună. Nativii de foc sunt anunțați că sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare în planul disponibilităților fizice și psihice.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au parte de o schimbare la ele acasă

Fecioara e sfătuită să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante, dar acasă. Ea se va produce cât de curând, deci e bine să fie pregătită. Să nu se gândească la vreo schimbare și la locul de muncă.

Balanțele primesc o veste bună. Trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat cât se poate de aproape, chiar la începutul lunii februarie 2024.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au ceva decizional undeva. Întâi sunt întrebați dacă sunt pregătiți să își facă bagajele. Astrele le anunță o călătorie, una pe care o așteptau multă vreme.

Săgetătorii au un mesaj dublu pe parcursul lunii februarie. Este o lună în care sunt sfătuiți să se relaxeze. Vine enunțul celui de-al doilea mesaj: cineva din familia lor se bucură în februarie de o sănătate excelentă, așa că nu e cazul să își facă griji cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi lor.

Vărsătorii au parte de fertilitate și belșug

Capricornul este anunțat că va susține o mică bătălie. El e pus pe picior de harță. Vrea să se bată cu toți cei din jur, dar runa îl atenționează că nu e cazul să se implice în vreo bătălie, căci în februarie are de câștigat în mod sigur.

Vărsătorul are un simbol care semnifică fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele sale se vor împlini. Toți nativii de aer vor avea parte de vești bune, mai ales dacă își doresc neapărat un moștenitor.

Peștii primesc o rună fantastic de mobilizatoare. Trebuie să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului. Să lase ca totul să vină de sus din pronia cerească, mai ales că nimic nu e fără Dumnezeu. Surprizele plăcute sunt doar pentru cei care știu să aștepte.

ADVERTISEMENT