Life

Horoscop rune pentru săptămâna 16-22 august. Mihai Voropchievici, vești pentru toți nativii

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce rezervă runele fiecărei zodii pentru următoarea săptămână.
14.08.2021 | 20:55
Horoscop rune pentru saptamana 1622 august Mihai Voropchievici vesti pentru toti nativii
ADVERTISEMENT

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a emis previziunile pentru următoarele șapte zile, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, difuzată de la Antena 3.

Aflați ce rezervă runele fiecărui nativ.

Horoscop rune pentru săptămâna 16-22 august. Mihai Voropchievici, vești pentru toți nativii

Berbec

Nativii acestei zodii pot afla un adevăr important care îi poate marca, ba mai mult le poate și schimba viața. E valabil pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Taur

Atenție deosebită. Taurii au parte de atenție din parte tuturor. Va fi sâcâit de toți și trebuie să răspundă la o grămadă de întrebări sau telefoane. Are parte de foarte multă comunicare, chiar dacă nu îi place.

Gemeni

Este o săptămână atipică pentru ei. O săptămână în care nu vor să mai vorbească, nu vor să comunice cu nimeni. Nu știe nimeni ce vor să facă sau să spună. Mai au nevoie și ei uneori să vorbească cu subconștientul lor.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să abordeze altfel toate problemele care apar. Trebuie să schimbe tactica, să schimbe abordarea lucrurilor pentru ca totul să iasă așa cum își doresc ei.

Leu

O săptămână în care își mobilizează toate forțele pentru a duce unele războaie sau dispute. Sfatul este să rămână calmi, și atunci toate problemele își vor găsi rezolvarea.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Mesajul pentru acești nativi este să se relaxeze. Au și ei nevoie de o astfel de perioadă. Nu  trebuie să-și facă griji, probleme pentru sănătatea altor persoane.

Balanță

Nativii Balanță au ceva din comportamentul leilor. Și ei vor avea de dus unele bătălii. În final se vor calma. Nu trebuie să fie îngrijorați pentru că totul se rezolvă curând.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Pe acești nativi îi așteaptă o schimbare extrem de mare și de importantă acasă. Aceasta poate veni chiar și de duminică sau luni. Din primele zile ale săptămânii, deci foarte repede.

Săgetător

Atenție la comunicare. Săgetătorii trebuie să fie atenți la exprimare, la eventualele colaborări. Ei vor fi pe o pojghiță de gheață extrem de subțire.

Capricorn

Toate îi merg perfect. Câștigați pe toate planurile.

Vărsător

Pentru acești nativi e o perioadă așa cum le place. Dragoste, ceva fierbinte, pasional. Ei oricum niciodată nu știu ce vor, așa că este o perioadă pe placul lor. 

Pești

Cineva care se gândește destul de mult la ei le va trimite un cadou. Din nou Peștii au o perioadă extrem de bună și se bucură de atenție.

ADVERTISEMENT