Life

Horoscop săptămânal realizat de Maria Sârbu. Ce ne aduce perioada 4-10 aprilie 2022

Astrologul Maria Sârbu a realizat horoscopul pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022, unul plin de surprize pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele!
04.04.2022 | 15:47
Horoscop saptamanal realizat de Maria Sarbu Ce ne aduce perioada 410 aprilie 2022
Horoscop săptămânal realizat de Maria Sârbu. Foto: Pixabay.com/ Facebook
ADVERTISEMENT

Săptămâna cuprinsă între 4 și 10 aprilie este una de neuitat pentru foarte multe semne zodiacale, potrivit astrologului Maria Sârbu. Vor exista o serie de aspecte astrologice care s-ar putea să ne dea peste cap, dar care ne vor face și bine în același timp.

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022

Berbecii trebuie să evite să se lase purtați de val. 5 aprilie vine cu multă energie, dar de o altă natură, care îi vor încărca în scopuri favorabile. Taurii încep săptămâna un pic mai greu. Le cam trece viața prin energii care le încearcă perseverența și coerența. Trebuie să aibă grijă la propria lor persoană.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o săptămână interesantă și un final de săptămână nu tocmai drăguț. Perioada începe cu tot felul de încurcături. Trebuie să aibă grijă la sănătatea psihică. Racii au o săptămână în care nicio zi nu va semăna cu alta. Nu trebuie să coboare foarte mult standardele, chiar dacă simt că le va fi nițel mai greu.

Leii încep săptămâna cu lecții de viață dintre cele mai grele pe care le vor avea în acest an. Vin multe puncte de cotitură pe plan profesional. Fecioarele simt o stare de bine în relațiile cu toți cei din jurul lor. E o perioadă excelentă mai ales pentru bărbații născuți sub acest semn.

ADVERTISEMENT

Balanțele, în extaz pe planul muncii

Balanțele vor fi în extaz din punct de vedere profesional. Imaginea lor va avea de câștigat. Scorpionilor le place să se întreacă mereu cu provocările. Nu le va fi nimic prea greu de abordat, însă vor avea parte de un moment karmic.

Săgetătorii trebuie să fie atenți la tot felul de exprimări creative ale emoțiilor lor profunde. Ziua de 6 aprilie poate fi una miraculoasă la capitolul dragoste. Capricornii au zile interesante, cu tot felul de minuni mai ales la serviciu sau în sectorul sănătății.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii au parte de multe bucurii care vin într-un mod cu totul neașteptat. Ei se simt oricum bine când se produce ceva imprevizibil. Peștii au tot felul de senzații de regret, un soi de nostalgie. Venus în zodia lor le aduce, totuși, câteva bucurii în plan spiritual și intelectual.