Life

Horoscop special pentru anul 2022. Destinația potrivită pentru fiecare zodie. Ce țări vă face cu ochiul?

Horoscop special pentru anul 2022: află care este destinația ideală anul viitor pentru tine, în funcție de zodia în care te-ai născut. Ce țară te așteaptă s-o cunoști?
25.12.2021 | 15:30
Horoscop special pentru anul 2022 Destinatia potrivita pentru fiecare zodie Ce tari va face cu ochiul
Horoscop special 2022: destinațiile pentru fiecare zodie. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru anul 2022 aduce poftă de călătorie pentru fiecare zodie. Află care sunt destinațiile compatibile cu zodia ta în noul an!

La mare, la munte, în Asia, în America, Africa sau prin Europa? Unde s-ar putea să te poarte noul an? Află din rândurile de mai jos care este locul ideal în care îți poți petrece vacanța!

ADVERTISEMENT

Berbec: Franța sau Italia. Ești pasionat de cultura și de mâncarea tradițională a acestor țări, iar 2022 poate fi anul ideal în care să te plimbi pe străzile Romei sau ale Parisului.

Horoscop special 2022: destinația turistică ideală în funcție de zodie

Taur: Grecia sau Turcia. Pofta de explorare a vestigiilor antice va fi una destul de mare în cazul tău, în anul 2022. Atena este locul în care îți poți încărca bateriile, iar dacă vrei să te bucuri de plajă, restorturile de lux din Antalya te așteaptă.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Statele Unite ale Americii. Visul american poate fi îndeplinit, în sfârșit, în cazul tău! De la New York până la însorita Californie, orice destinație vei alege va fi pe placul tău și te va încărca din plin.

Rac: Seychelles sau Maldive. Ai nevoie de o vacanță exotică. Vara anului 2022 te poate duce pe meleaguri cu nisipuri fine și experiențe de neuitat.

ADVERTISEMENT

Leu: Marea Britanie sau țările nordice. 2022 te poate prinde printre fiordurile norvegiene ori vizitând cele mai spectaculoase obiective turistice din Londra.

Fecioară: Coreea de Sud sau Japonia. Asia are misterul ei și vrea să îl cunoști. De la orașele ultramoderne până la vechile cetăți imperiale, orice loc ai alege din cele două țări te va încânta la maximum.

ADVERTISEMENT

Balanță: România! Nu ai nevoie de o escapadă prin lumea largă, deoarece realizezi că există multe locuri din țară în care nu ai ajuns. În 2022, Delta Dunării, mănăstirile din Moldova și Dunărea de la Orșova te așteaptă!

Vărsătorii, tentați de Egipt și Maroc

Scorpion: Rusia sau China. Vrei să trăiești experiențe cu totul inedite, așa că 2022 este anul în care te poți distra cot la cot cu rușii ori în care poți să pășești pe Marele Zid Chinezesc.

Săgetător: Spania sau Portugalia. 2022 este anul perfect pentru distracție în Peninsula Iberică. Ce mai aștepți? Rezervă-ți de acum bilete de avion!

Capricorn: Mexic sau Columbia. Anul 2022 poate fi unul latino-american pentru tine. Vechile temple mayașe și cartierele colorate din Bogota sau Medellin te așteaptă.

Vărsător: Maroc sau Egipt. La piramide sau printre bazarurile din Rabat? Grea decizie. Lumea arabă te cheamă s-o descoperi!

Pești: Australia sau Noua Zeelandă. Gândul te duce foarte departe în 2022, iar cele două țări au multe să-ți ofere.

ADVERTISEMENT