Life

Horoscop special pentru luna octombrie 2021. Ce aduce ploaia de meteori Orionidele pentru fiecare zodie

Horoscop special pentru luna octombrie 2021: ploaia de meteori Orionidele aduce o serie de schimbări și noi speranțe în viețile zodiilor.
07.10.2021 | 13:13
Horoscop special pentru luna octombrie 2021 Ce aduce ploaia de meteori Orionidele pentru fiecare zodie
Ploaia de meteori Orionidele de luna aceasta vine cu efecte asupra zodiilor
ADVERTISEMENT

Potrivit horoscopului pentru luna octombrie 2021, ploaia de meteori Orionidele va aduce câteva lucruri pozitive în viețile zodiilor.

În fiecare an în această perioadă, putem vedea pe cer spectacolul meteorilor. Traiectoria lor este vizibilă din 2 octombrie până pe 7 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Punctul culminant al fenomenului astronomic se produce pe data de 20 octombrie, când ”stelele căzătoare” pot fi văzute cu ochiul liber.

Ploaia de meteori Orionidele în horoscopul lunii octombrie 2021 și efectele asupra zodiilor

Fenomenele de acest tip aduc o energie aparte. Ne deconectează de la situațiile stresante și produc în general schimbări mici, dar benefice.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) se vor simți ceva mai inspirate în deciziile pe care le vor lua. Lucrurile tind să se așeze în special pentru Gemeni și Vărsători.

Energia Orionidelor le pune în prim plan și pe Balanțe, ale căror idealuri se vor intensifica. Sunt din ce în ce mai pregătite să facă față situațiilor de criză. Ideile lor vor produce rezultate neașteptate.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) se pun cap la cap cu ultimele noutăți și sunt din ce în ce mai implicate în a face față proocărilor de la locul de muncă.

Racii pun mare preț pe schimbare. Își doresc o redresare din temelii pe toate palierele. Scorpionii tac și fac și se concentrează pe lucrurile cu adevărat esențiale din viața lor.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt ceva mai sensibili în perioada asta. E bine să folosească această sensibilitate în scop util. Pot crea lucruri frumoase mai ales cei care activează în domenii artistice.

Zodiile de pământ rup legăturile nocive

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) rup anumite legături toxice. Orionidele le dă o parte vălul pe care îl aveau pe ochi și îi pun în ipostaze inedite. Taurii sunt cei mai deciși să se impună în fața celor din jur, în timp ce Fecioarele își găsesc echilibrul în noi activități.

Capricornii vor încheia niște înțelegeri fructuoase din punct de vedere profesional. Sunt dispuși să demonstreze că știu ce să facă atunci când au în mâini pâinea și cuțitul.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) petrec momente frumoase alături de cei dragi. Leii se simt bine în anturajul lor de prieteni și sunt respectați și apreciați pentru felul lor de a fi.

Berbecii devin și ei mai tandri cu persoana iubită, mai concentrați asupra nevoilor partenerului de viață. Săgetătorii sunt cei mai avantajați din punct de vedere amoros. Unii dintre ei pot primi inelul de logodnă.

 

ADVERTISEMENT