Life

Horoscop Urania pentru pentru perioada 11 – 17 martie 2023. Care sunt cele două zodii care trec prin schimbări importante

Horoscop Urania pentru pentru perioada 11 – 17 martie 2023. Ce îi așteaptă pe nativi în această săptămână. Vești importante pentru două zodii.
10.03.2023 | 14:00
Horoscop Urania pentru pentru perioada 11  17 martie 2023 Care sunt cele doua zodii care trec prin schimbari importante
Horoscop Urania pentru pentru perioada 11 – 17 martie 2023. Foto Libertatea
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru pentru perioada 11 – 17 martie 2023. Sunt două zodii în viața cărora vor avea loc schimbări importante, după cum arată astrologul.

Horoscop Urania pentru pentru perioada 11 – 17 martie 2023

Berbec

Urania transmite că pentru zodia Gemeni următoarea perioadă poate fi una de nemulțumiri sau de multe îngrijorări. După data de 13 martie pot avea unele confruntări.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre faptul că apar divergențe între părerile acestor nativi și părerile altora. Poate surveni și eventuale deplasări în această perioadă, care să nu-ți fie deloc pe plac.

Taur

Nativii din zodia Taur pot avea unele stări de neîncredere sau chiar ostilitate între zilele de 11 și 13 martie. După aceea urmează o mare nesiguranță pe axa celor două case ale banilor și ale avantajelor materiale.

ADVERTISEMENT

Pot exista tentative de corectare a unor situații din trecut. În această perioadă, Taurul își dă seama că trebuie să treacă printr-un proces de modernizare a abordărilor sale.

Gemeni

Pentru Gemeni pot exista unele momente de iritare în această săptămână și vor avea o atitudine mai neîngăduitoare față de persoanele din jur sau față de atitudinea pe care o consideră lipsită de respect.

ADVERTISEMENT

Între 15 și 17 martie poate exista un stres foarte mare din cauza banilor pentru acești nativi, se mai arată în horoscopul realizat de Urania.

Rac

Nativii din zodia Rac trec printr-o mulțime de ipostaze și pot avea unele reacții legate de niște evenimente din trecut. Este vorba despre niște tendințe deloc sănătoase pentru aceștia.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, unii nativi vor încerca să se refugieze în alte preocupări. Pot exista și unele blocaje în comunicarea cu alte persoane și se pot amplifica unele animozități.

Leu

Horoscopul transmis de Urania pentru zodia Leu arată că acești nativi sunt foarte concentrați pe propria lor familie și, totuși, sunt mai reticenți în a discuta cu persoanele mai în vârstă.

Aceștia au nevoie de a fi independenți și pot avea parte de o atmosferă încărcată în relațiile parteneriale și chiar schimburi de cuvinte dureroase.

Fecioara

Fecioarele din horoscop vor avea niște sugestii din partea persoanelor celor din jur, dar le vor respinge și pot exista mai multe deplasări și unele conflicte cu oamenii legii din sectorul rutier.

În zilele de 13, 14 și 15 martie vei fi foarte ocupat și vei avea de rezolvat chestiuni la unele instituții. Continuarea horoscopului realizat de Urania pentru toate celelalte zodii poate fi citită pe Libertatea, aici.

ADVERTISEMENT