Life

Horoscop Urania pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023. Tensiuni pentru Berbeci, Leii trec prin momente grele

Horoscop Urania pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023. Berbecii au parte de tensiuni. Leii vor traversa momente dificile.
07.04.2023 | 13:49
Horoscop Urania pentru perioada 8  14 aprilie 2023 Tensiuni pentru Berbeci Leii trec prin momente grele
Horoscop Urania pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023. Sursa foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Urania a anunțat horoscopul pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023. Unele zodii vor traversa momente dificile, în timp ce altele vor avea succes în plan profesional.

Horoscop Urania pentru perioada 8 –14 aprilie 2023. Ce se întâmplă cu zodiile

Berbec

Venus va intra în zodia Gemeni, lucru care le va asigura Berbecilor condiții bune și siguranță atunci când călătoresc. Pot primi niște informații care ar putea să le deschidă noi orizonturi de cunoaștere.

ADVERTISEMENT

Apar tensiuni la locul de muncă, din cauza comportamentului abuziv al unor superiori, iar acești nativi trebuie să acționeze dacă au motive bine întemeiate. Pot avea parte de surprize din partea unui prieten sau de la mai mulți.

Taur

Acești nativi vor face tot posibilul să afle adevărul în relațiile parteneriale. Se pot rezolva niște probleme legate de bani, odată cu intrarea planetei Venus în Gemeni. Pot apărea provocări pentru Tauri atunci când vine vorba de desfășurarea unor activități publice.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Vor avea o rezistență psihică mai mare în legătură cu anumite teme care i-ar putea bulversa. Intrarea lui Venus în zodia lor face ca lucrurile să meargă bine în planul relațiilor parteneriale. Gemenii vor avea intuiție și perspicacitate.

De asemenea, s-ar putea să nu fie tocmai momentul favorabil pentru schimbarea unui statut salarial sau profesional. Primesc informații care le dezvăluie o altă perspectivă în legătură cu un proiect, lucru care i-ar putea afecta negativ. Pot avea parte de ajutor și susținere spre finalul perioadei vizate.

ADVERTISEMENT

Rac

Nervii acestor nativi vor fi puși la încercare, mai ales la începutul perioadei vizate. Au tendința de a exagera în anumite situații. Este favorizat planul sănătății, datorit intrării planetei Venus în Gemeni.

Totodată, în această perioadă au șansa de a afla ceva dacă își folosesc inteligența și intuiția. Sunt neliniștiți din cauza unor probleme financiare din ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Leu

Astrologul Urania anunță o perioadă dificilă pe toate planurile pentru Lei, care au nevoie de răbdare. Ar putea avea parte de conflicte și pot complica lucrurile, în acest fel. Venus din zodia Gemenilor influențează relațiile de prietenie, mai ales cele de scurtă durată.

Vor fi nemulțumiți și greu de împăcat, iar starea lor de spirit nu va fi tocmai bună. La finalul perioadei, pot apărea tensiuni în relația de cuplu.

Fecioară

Vor fi presate să facă niște lucruri cu care nu sunt de acord la începutul intervalului vizat de astrolog. Fecioarele vor fi cu greu motivate să se ocupe de activitățile casnice. Planeta Venus în Gemeni va străbate sectorul carierei, al succesului și al imaginii publice. Vor fi văzuți într-o lumină bună.

Horoscopul complet prezentat de Urania, pentru perioada 8 – 17 aprilie 2023, poate fi consultat integral numai pe Libertatea.ro, unde poți afla previziunile detaliate pentru fiecare nativ în parte.

ADVERTISEMENT