Life

Horoscop Urania pentru perioada 4 – 10 februarie 2023. Probleme pentru Raci, vești bune pentru Gemeni

Urania a dezvăluit previziunile pentru săptămâna 4-10 februarie 2023. Ce le așteaptă pe cele 12 zodii în perioada următoare.
03.02.2023 | 13:47
Horoscop Urania pentru perioada 4  10 februarie 2023 Probleme pentru Raci vesti bune pentru Gemeni
Horoscop Urania pentru săptămâna 4-10 februarie 2023. Foto: Libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru perioada 4-10 februarie 2023. Celebrul astrolog a oferit vești importante pentru cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Urania pentru săptămâna 4-10 februarie 2023

Ca de fiecare dată, Urania a dezvăluit previziunile astrologice pentru următoarea perioadă. Ce îi așteaptă pe nativii zodiacului în săptămâna 4-10 februarie 2023.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii nu vor relaxați în această săptămână. Unii dintre nativi pot afla că viața le-a fost, deja, aranjată de cineva din exterior. Apar gânduri despre familie și casă, iar discuțiile contradictorii pot apărea din cauza banilor.

Taur

Taurii nu se bucură în totalitate de sinceritatea celor din jur. Lucrurile se spun doar pe jumătate în dialoguri, iar nativii preferă să păstreze distanța față de anumite persoane, pentru a nu da curs unor situații neplăcute.

ADVERTISEMENT

Concentrarea Taurilor trebuie să fie în direcția activităților profesionale, mai ales spre finalul săptămânii acesteia.

Gemeni

Gemenii, în schimb, au perioadă bună. Știu să se facă plăcuți, se eschivează ușor în fața discuțiilor la care nu vor să ia parte.

ADVERTISEMENT

La locul de muncă, mai ales cei care lucrează în domeniul media pot face o impresie bună. Totuși, nativii trebuie să fie atenți la persoanele cu care lucrează, căci ar putea apărea animozități.

Racii vor întâmpina probleme în această săptămână

Nu de aceeași bucurie ca Gemenilor au parte și Racii, pe care Urania i-a anunțat că în săptămâna 4-10 februarie vor întâmpina probleme.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii acestei zodii trebuie să rămâne rezervați și prudenți în afirmații, mai ales în cazul întâlnirilor ce au loc în cadru oficial.

Racii au în această perioadă tendința de a pune la suflet toate cuvintele aruncate la întâmplare de cei din jur, fie ei apropiați sau nu.

Leu

În săptămâna 4-10 februarie 2023, Leii simt nevoia să-și conserve energia fizică, să aibă mai multă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante.

La locul de muncă au parte de discuții succinte, din care nu înțeleg prea multe lucruri. E posibil să afle că li s-a schimbat programul pentru următoarea perioadă.

Fecioară

Relațiile de prietenie ale Fecioarelor au de suferit săptămâna aceasta. Devin anoste, iar nativii vor simți adesea nevoia de a se izola de o persoană care le este destul de apropiată.

Răbdarea nu este punctul forte al acestui semn zodiacal acum, astfel că se vor lua măsuri de fiecare dată când cineva va încerca să profite.

Horoscopul integral pentru Fecioară, dar și pentru celelalte zodii, poate fi citit integral doar pe Libertatatea.ro. 

ADVERTISEMENT