Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 martie 2022. Taurul amână unele proiecte

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna 12 - 18 martie 2022 este marcat de Luna Plină în zodia Fecioară. Evenimentul are loc în data de 18 martie.
11.03.2022 | 14:27
Horoscop Urania pentru saptamana 12  18 martie 2022 Taurul amana unele proiecte
Horoscop Urania pentru săptămâna 12 - 18 martie 2022, pentru primii 6 nativi. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodicale sunt concentrate asupra domeniului profesional și al sănătății. Se cere mai multă atenție la dureri și alte simptome.

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 martie 2022, pentru primii 6 nativi

Berbec

Preocupări legate de casă și familie care sunt văzute ca obligații. Simți nevoia de iubire, de libertate și de aventuri. Sunt foarte importante relațiile dintre părinți și copii. Între 16 și 18 martie se cere o gândire pragmatică, corectă și rezonabilă asupra vieții particulare.

ADVERTISEMENT

Se anunță un context profitabil pentru trup și suflet. În următoarele zile, 18 – 20 martie, e bine să fie evitate confruntările deschise cu persoane dificile, cu care nu vei ajunge la nicio înțelegere. Primești impulsul pentru a evolua.

Taur

Zilele de 12 și 13 martie aduc preocupări utile pentru învățare, pregătire pentru examene și dialog cu specialiști. Orizontul de cunoaște prin acumularea de date se lărgește. Până pe 16 martie sunt anunțate provocări greu de susținut, între muncă și viața de familie. Unele sunt amânate sau anulate.

ADVERTISEMENT

Luna Plină în Fecioară din 18 martie vine cu o etapă interesantă în plan sentimental. Noroc și protecție de la o persoană în care nativii și-au pus speranța. Ulterior, până pe 20 martie se instalează o perioadă de echilibru în planul muncii.

Gemeni

Între 12 și 13 martie ești presat de grija zilei de mâine, de câștigurile materiale. E o predispoziție astrală care te face să revii cu gândul la limitele financiare personale. Următoarele 3 zile te axezi pe o temă dezbătută în spațiul profesional, social, politic sau instituțional.

ADVERTISEMENT

Astrele mai spun că sunt persoane care se remarcă prin autoritatea atitudinii și maturitatea abordării unei controverse. Sunt și nativi care trebuie să se apere, să dea explicații și să argumenteze o decizie. Între 16 și 18 martie nu poți evita o situație relațională sau patrimonială. Calm și pace în ultimele zile.

Rac

La început de weekend ești plăcut, sensibil, emotiv și dedicat preocupărilor superioare. Săptămâna viitoare sunt posibile situații speciale, născute din relațiile cu persoane particulare sau cu reprezentații unor instituții care trebuie să gestioneze un dosar, o cerere sau un conflict.

ADVERTISEMENT

Între 16 și 18 martie sectorul comunicării poate căpăta un loc important în ansamblul preocupărilor, în timp ce Luna Plină în Fecioară va introduce ordine în dezordine și precizie în informațiile ambigui sau incorecte. Până pe 20 martie e nevoie de ordine și calm în viața de familie.

Leu

Posibile stări organice din cauza unui regim alimentar defectuos, reacție la un medicament sau mod de viață dezordonat. Între 13 și 16 martie Luna va străbate zodia Leului și va aduce energie, determinare și capacitate de a rezista la stres. Următoarele 2 zile aduc preocupări financiare pe fondul unor evenimente, contexte de viață de familie și determinări socio-profesionale.

Poți primi ajutor de la o persoană necunoscută. Luna Plină va opera pe axa celor două case ale banilor și beneficiilor materiale. Între 18 și 20 martie e un efort major pentru a nu stârni dispute pe teme minore care nu au niciun sens.

Fecioară

Relațiile cu prietenii sunt marcate de prudență sau de rezervă, dar vor fi oneste. Între 13 și 16 martie axa celor două case ale sănătății va fi controlată de cele trei opoziții create de Lună cu Marte, Venus și Saturn, în tranzit prin Vărsător. Mare atenție la problemele de ordin medical.

Lună Plină le aduce nativilor calm și metodă, răbdare și hărnicie, judecată corectă, dar și mecanisme astrale ce pot fi calificate drept avertismente sau mesaje menite să-i facă să analizeze cu multă atenție relațiile parteneriale.

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna 12 – 18 martie 2022 poate fi citit integral numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT