Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 17-23 iulie. Soarele intră în zodia Leu

Urania aduce horoscopul pentru săptămâna 17-23 iulie 2021 și anunță Luna Neagră în zodia Gemenilor.
16.07.2021 | 13:00
Horoscop Urania pentru saptamana 1723 iulie Soarele intra in zodia Leu
ADVERTISEMENT

Ca în fiecare zi de vineri, Urania anunță ce se va întâmpla cu fiecare nativ în săptămâna următoare.

Urania, astrologul de la Libertatea, a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile astrologice pentru intervalul 17-23 iulie, atunci când Soarele intră în Leu, iar Luna Neagră va fi în zodia Gemenilor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 17-23 iulie. Soarele intră în zodia Leu

Berbec

Sâmbătă berbecii vor fi puși în fața unor situații delicate în cuplu. Este indicat să-și păstreze calmul, să nu se enerveze. Nu vor putea rezolva problemele apărute. În următoarele zile berbecii ar trebui să fie foarte atenți când vine vorba de acte, documente. În ceea ce privește sănătatea, nativii din această zodie stau destul de bine.

Taur

Taurii simt nevoia de liniște. Nu vor să se mai obosească foarte tare și nici să se implice în conflictele apărute la locul de muncă. Este foarte important să vă stăpâniți pentru că vor apărea diferite situații care vă solicită. După data de 20 ar putea apărea unele probleme financiare.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Acești nativi au o imaginație foarte bogată și vor găsi metode pentru a se relaxa. Ar putea apărea unele probleme medicale minore, dar nu sunt indicate intervențiile chirurgicale de niciun fel.

Gemenii vor fi foarte atenți când vine vorba de bani. Trebuie să știe pe ce se bazează. Câți bani vor încasa și eventual câți vor cheltui.

ADVERTISEMENT

Rac

Este o perioadă în care nativii din această zodie nu se simt foarte confortabil. Sunt condiționați în anumite activități fie ce este vorba de familie sau de locul de muncă.  Este o perioadă în care nu ar trebui să tragă concluzii despre o relație sentimentală sau despre o persoană apropiată la care țin.

Leu

Ați putea să vă revizuiți atitudinea față de o persoană și să vă înțelegeți din nou bine. Este nevoie însă de un pic de efort, pentru că trebuie să existe diplomație și flexibilitate de ambele părți.

ADVERTISEMENT

O să simțiți în unele zile și nevoia e a vă relaxa. Este de asemenea o perioadă extrem de bună pentru a vă echilibra din nou din punct de vedere financiar.

Fecioară

Se caută cea mai bună soluție pentru a vă reveni financiar. Ar fi indicat să evitați discuțiile în contradictoriu. Nativii din această zodie vor fi neliniștiți, dezamăgiți și supărați pentru că nu găsesc o soluție imediată la o problemă.

Horoscopul Urania, integral, pentru săptămâna 17-23 iulie 2021 poate fi citit numai pe Libertatea.ro.

ADVERTISEMENT