Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 20 noiembrie – 26 noiembrie 2021. Berbecul devine mult mai comunicativ

Cunoscutul astrolog a prezentat horoscopul pentru săptămâna 20 noiembrie – 26 noiembrie 2021, pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Ce se întâmplă în zilele următoare.
19.11.2021 | 16:18
Horoscop Urania pentru saptamana 20 noiembrie  26 noiembrie 2021 Berbecul devine mult mai comunicativ
ADVERTISEMENT

Astrologul Urania a realizat horoscopul pentru săptămâna 20 noiembrie – 26 noiembrie 2021.

Aflați cum vor fi afectați toți nativii după ce soarele intră în zodia Săgetătorului

Horoscop Urania pentru săptămâna 20 noiembrie – 26 noiembrie 2021. Berbecul devine mult mai comunicativ

Berbec

Primele zile sunt marcate de diferite discuții din care nativii nu vor obține mare lucru. S-ar putea ca unele informații pe care le primesc să nu fie tocmai corecte.

În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele intră în zodia Săgetătorului. Spre finalul perioadei, tinerii pun accent pe relațiile sentimentale în care se vor implica. Ceilalți s-ar putea să treacă prin tot felul de întâmplări care îi vor pune pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Nativii zodiei devin mai comunicativi, doresc să cunoască sau să învețe mai multe lucruri. Trebuie să ia unele decizii importante.

Taur

Au unele probleme cu plata unor taxe, impozite și simt nevoia să citească mai bine legea. Unii nativi doresc să facă lucrurile cât mai bine așa că s-ar putea întâlni cu notai sau avocați.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, Taurii nu sunt extrem de comunicativi. Evită să-și spună părerea. Nu este exclus ca pe 26 noiembrie să aibă o discuție mai aprinsă cu o rudă.

Gemeni

Pentru că Luna se află în tranzit prin casa I, acești nativi se vor adapta extrem de ușor în orice situație. Vor aborda problemele importante într-o manieră destul de lejeră și nu se vor teme de riscuri.

ADVERTISEMENT

Este posibil ca în următoarele zile să aibă niște conflicte cu partenerii lor de orice fel. În ultimele două zile din săptămână s-ar putea să participe la diferite întâlniri, ședințe unde vor aborda teme de interes colectiv.

Rac

Urmează o perioadă în care starea de spirit se schimbă mereu. Nativii zodiei se simt plini de energie, chef de muncă și forță fizică. Vor să-și termine cât mai repede toată treaba pentru a evita o perioadă stresantă din cauza unor termene fixe.

ADVERTISEMENT

Este posibil să rezolve cu ușurință o problemă cu un contract, eventual cu salariul. Vor descoperi și elimina unele nereguli.

Racii țin cont mai mult ca niciodată de emoții în relațiile cu cei dragi. Urmează o perioadă în care decis să nu mai cheltuiască atât de mult.

Leu

În primele două zile s-ar putea să aibă unele greutăți în relațiile cu o parte dintre apropiați. Urmează o perioadă în care Leii decid să arate mai mult interes și să se dedice persoanelor care contează cel mai mult pentru ei.

S-ar putea să apară unele probleme la locul de muncă. Le vor depăși fără probleme dând dovadă de multă înțelepciune.

Fecioară

Urmează o perioadă ușor mai dificilă și mai complicată pentru că primesc tot felul de sfaturi care nu-i ajută sau informații care nu sunt complete. În cadrul familiei apare dorința de disciplină, ordine și generozitate.

Trebuie să fie atenți la persoanele din jur. Atenție la sectorul cardio-vascular. Poate aveți nevoie de medicamente sau doar un mod de viață mult mai responsabil.

Horoscopul complet și previziunile pentru celelalte zodii pot fi regăsite numai pe libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT