Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 21-27 mai 2022. Schimbări de direcție pentru unii nativi

Horoscop Urania pentru săptămâna 21-27 mai 2022. Surprize pentru mai mulți nativi din zodiac, care se pot confrunta cu unele schimbări în viața lor, la care poate nu se așteaptau.
20.05.2022 | 14:00
Horoscop Urania pentru saptamana 2127 mai 2022 Schimbari de directie pentru unii nativi
Horoscop Urania pentru săptămâna 21-27 mai 2022. Foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Urania pentru săptămâna ce urmează arată că vor fi surprize pentru unii nativi, care pot schimba direcția vieții lor. Gemenii pot începe diverse acțiuni, iar Fecioarele primesc o confirmare.

Horoscop Urania pentru săptămâna 21-27 mai 2022.

Iată ce le așteaptă pe cele 12 zodii în săptămâna 21 – 27 mai 2022:

Berbec

O persoană cunoscută le poate oferi o surpriză sau îi poate pune pe Berbeci să acționeze în condițiile unei ipostaze mai puțin familiare lor. Unele situații s-ar putea desfășura în etape așa încât situația s-ar putea prelungi sau ar putea evolua în salturi.

ADVERTISEMENT

Taur

Gânduri bune, manifestare sinceră a sentimentelor de prețuire și înțelegere față de un prieten; posibile proiecte comune cu cei apropiați, menite să le ofere plăcere, satisfacție, evadare din monotonia zilnică, eliberare de stres (excursii, petreceri, vizite, preocupări care destind).

Gemeni

Gemenii vor fi obligați să ia act de întâmplări, inițiative sau evoluții bizare ale unor împrejurări care, sub presiunea și constrângerile momentului, vor căpăta dimensiuni de fabulă sau de anecdotă, arată horoscopul prezentat de Urania.

ADVERTISEMENT

Rac

Soarele va intra în zodia Gemenilor și timp de o lună va străbate sectorul casei a XII-a, insuflându-le nativilor disponibilitatea de a analiza realitatea pe care o trăiesc, de a se adapta cu abilitate la premisele dificile cu care se vor confrunta și de a identifica alternativele.

Leu

Evoluție bizară a unor relații parteneriale, schimbare bruscă a direcției pe care o pot lua unele consultări sau negocieri, întâmplări care, pe fondul unor situații neprevăzute, pot schimba, în parte sau în totalitate, datele problemei inițiale.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Unele informații s-ar putea dovedi peste puțin timp a fi fost corecte, așa încât nu ar strica o analiză obiectivă a situației din acest moment la locul de muncă, a riscurilor și a soluțiilor.

Continuarea horoscopului prezentat de Urania poate fi citită pe Libertatea.