Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 6 – 12 noiembrie 2021. Taurii se simt nesiguri

Horoscop Urania pentru săptămâna 6 – 12 noiembrie 2021. Ce se întâmplă cu nativii în intervalul menționat?
05.11.2021 | 13:24
Horoscop Urania pentru saptamana 6  12 noiembrie 2021 Taurii se simt nesiguri
ADVERTISEMENT

Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 6 – 12 noiembrie 2021. Mercur va străbate zodia Scorpionului, lucru care îi va afecta pe nativi în mod diferit. Află care sunt previziunile astrologului de la Libertatea.

Horoscop Urania pentru săptămâna 6 – 12 noiembrie 2021

Berbec

Comunicarea cu persoanele și instituțiile din străinătate, alături de care este implicat în diverse activități profesionale sau sociale, este una bună la începutul perioadei vizate.

ADVERTISEMENT

Mercur va intra în zodia Scorpionului pe 6 noiembrie și vizează sectorul beneficiilor materiale pe care Berbecul le-ar putea obține în urma unor colaborări.  Nativii vor seriozitate și responsabilitate față de situațiile dificile. Relațiile cu prietenii vor fi și ele puse la încercare.

Taur

Nativii zodiei Taur sunt nesiguri în privința deciziilor și inițiativelor. Mercur din zodia Scorpion va afecta zona relațiilor parteneriale, iar nativii pot fi vulnerabili în dialogul cu ceilalți. Nu sunt mulțumiți de cei cu care colaborează.

ADVERTISEMENT

Taurii pot lua anumite deciziile corecte mai ușor datorită unor informații utile sau unor întâmplări de care nu au aflat până atunci. Între 10 și 12 noiembrie se pot confrunta cu probleme, mai ales în plan profesional.

Relația cu unul sau mai mulți prieteni este mai bună începând cu 12 noiembrie, la fel și comunicarea.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Relațiile parteneriale vor fi dominate de unele probleme în perioada 6 – 8 noiembrie. Mercur intră în zodia Scorpionului și va aduce factori perturbatori prin dezinformare sau chiar adevăruri rostite parțial sau ascunse, mai spune astrologul Urania.

Orice problemă de la locul de muncă trebuie tratată cu atenție. Se pot rezolva niște probleme în plan financiar, însă nu vor avea chiar rezultatul dorit. Între 10 și 12 noiembrie, nativii Gemeni se simt nesiguri după ce descoperă anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Rac

Apar stări interioare schimbătoare și sentimente de nesiguranță legate de anumite aspecte din viața profesională. Mercur intră în zodia Scorpionului și va afecta sectorul relațiilor sentimentale.

Astfel, alături de Soare și Marte, această tranziție va aduce sentimente de nesiguranță, gelozie sau neîncredere în partener. Pot fi afectate și relațiile dintre nativii care au copii. Relațiile parteneriale vor fi corecte, marcate de dorința de respectare a unor principii personale ale nativilor.

Nativii Rac încearcă să evadeze din prezent la finalul acestei perioade, vor să-și facă ordine în gânduri.

Leu

Pentru acești nativi se anunță instabilitate la nivel psihic și emoțional. Nu trebuie să ia decizii importante în legătură cu viitorul unei relații. Mercur din zodia Scorpion vizează sectorul relațiilor de familie, dar și pe cel al treburilor casnice, supuse stresului.

Leii au parte de stabilitate la locul de muncă între 8 și 10 noiembrie. Este posibil să aibă un câștig minor sau un avantaj material la sfârșitul perioadei.

Fecioară

Au loc discuții de familie și nu se găsește nicio rezolvare potrivită. Mercur va intra în zodia Scorpionului, iar Fecioarele vor avea doar raționamente subiective, bazate pe propriile opinii sau sentimente.

Nativii Fecioară vor să demonstreze că au dreptate și por pune paie pe foc în anumite controverse. Vor reuși să-și țină sub control sentimentele și părerile de moment apărute din dorința de a nu greși.

Stările de spirit pot provoca anxietate, stres sau insomnie între 10 și 12 noiembrie. La finalul intervalului comunică foarte bine cu partenerii.

Previziunile complete ale astrologului Urania, pentru fiecare nativ, pot fi citite numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT