Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2023. Leul își face prieteni noi

Urania a transmis previziunile pentru a doua săptămâna a anului 2023. Cu ce se confruntă zodiile în perioada 7-13 ianuarie.
06.01.2023 | 13:48
Horoscop Urania pentru saptamana 713 ianuarie 2023 Leul isi face prieteni noi
Urania, previziuni astrologice pentru perioada 7-13 ianuarie 2023. Foto: Libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul săptămânii 7-13 ianuarie 2023 realizat de Urania. La ce să se aștepte nativii zodiacului conform celebrului astrolog.

Horoscop Urania pentru perioada 7-13 ianuarie 2023

Urania a dezvăluit previziunile astrologice pentru a doua săptămâna a anului 2023. Nativii vor fi puși în fața unor noi provocări între 7 și 13 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Berbec

Încă de la început de săptămână, Berbecii se vor simți suprasolicitați, confruntându-se cu probleme atât pe plan profesional cât și personal.

Nativii încearcă să se poziționeze pe scara socială, au de luat decizii importante și probleme mai vechi îi încearcă și își așteaptă rezolvarea.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor să facă schimbări când vine vorba de situația lor financiară. Dorințele le vor fi amplificate și de revenirea planetei Marte în zodia Gemenilor, fenomen ce persistă până pe 25 martie 2023.

Gemeni

Gemenii primesc informații care sunt contradictorii. Anumite lucruri pe care le aud nu par credibile pentru nativii acestei zodii, unele dintre ele părând a fi mult exagerate, fie complet rupte de realitate.

ADVERTISEMENT

Totuși, după o verificare mai amănunțită a datelor vor ajunge la concluzia că acestea erau corecte. Luna în Rac își va pune amprenta asupra felului în care își gestionează banii sau abordează anumite situații.

Rac

Luna se află în semnul lor, așa că nativii Rac bifează un nou început. Proiectele care iau naștere acum vor întâmpina, însă, și obstacole.

ADVERTISEMENT

De la jumătatea săptămânii, ies la iveală riscuri pe care ar fi bine ca reprezentanții zodiei să nu și le asume, chiar dacă intențiile lor sunt curajoase.

Leu

În perioada 7-13 ianuarie, Leul își mărește grupul de prieteni. Cunoaște oameni noi, dar ar putea pierde destul de mult timp pentru a discuta despre mondenități. La locul de muncă ar putea apărea nemulțumiri, iar nativul Leu simte că progresul îi este împiedicat.

Fecioară

Relațiile care se bazează pe afecțiune, dragoste și înțelegere ale nativilor Fecioară vor evolua. Totodată, aceștia au de luat decizii importante în ceea ce privește viitorul.

Horoscopul complet realizat de Urania atât pentru Fecioară, cât și pentru celelalte zodii, poate fi citit pe Libertatea.ro.

ADVERTISEMENT