News

Horoscop zilnic pentru joi, 12 august 2021. Vești bune pentru Vărsători

FANATIK vă prezintă horoscopul zilnic pentru joi, 12 august. Vărsătorii vor primi vești bune
12.08.2021 | 02:00
Horoscop zilnic pentru joi 12 august 2021 Vesti bune pentru Varsatori
ADVERTISEMENT

Astologii au anunțat că ziua este una prielnică pentru afaceri, colaborări sau demararea unor noi proiecte. Aceste lucruri au mari șanse de reușită și pot aduce rezultate bune.

Nativii vor avea parte și de diverse discuții cu oamenii apropiați, reuniuni cu familia sau vizite la medic. Se anunță o zi plină, dar în care se vor rezolva multe treburi.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru joi, 12 august 2021. Vești bune pentru Vărsători

Berbec

Ai șansa să începi o afacere pe cont propriu sau în colaborare cu cineva. Este o bună perioadă pentru investițiile la care vă gândiți și sunt multe șanse să vă aducă câștiguri financiare.

Taur

Partenerul de viață nu e chiar în apele lui, iar acest lucru se simte în casă. Poate ar fi bine să-i acorzi mai mult timp, să stați de vorbă, pentru a vedea ce îl apasă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt șanse să apară noutăți în viața personală. Lasă lucrurile să meargă de la sine, cel mai probabil se vor îndrepta în direcția dorită. În schimb, ai putea să ai parte de unele cheltuieli neprevăzute.

Rac

Ai parte de drumuri. Ai de rezolvat unele chestiuni ce țin de documente sau aprobări și vei alega destul de mult pentru a le obține. Pe seară te așteaptă o reuniune cu familia, pentru a lămuri probleme legate de o moștenire.

ADVERTISEMENT

Leu

Mai ai puțin până la mult așteptatul concediu. Totuși, problemele din ultima vreme tind să strice cheful unora și apar temeri cu privire la buna dispoziție generală.

Fecioară

Ziua se derulează calm și liniștit. Ai parte de odihnă și relaxare, alături de oamenii dragi. Profită de aceste momente, meriți să-ți încarci bateriile și să te simți bine.

ADVERTISEMENT

Balanță

Nu e cea mai bună perioadă prin care ai trecut. Conflictele din familie au ajuns la un alt nivel și nu prea poți controla direcția în care merg. Poate ar fi bine să te gândești profund și care a fost contribuția ta.

Scorpion

Ziua vine cu muncă multă și chef puțin. Volumul de treburi este unul foarte mare și vei avea nevoie de ajutor pentru a termina. Din fericire, un coleg îți întinde o mână și scapi de stres.

Săgetător

Ai parte de un eveniment neprevăzut destul de neplăcut. O defecțiune sau o neatenție duce la incapacitatea de a folosi un aparat electrocasnic destul de important sau a mașinii. Alergi după mecanici, piese sau să îl înlocuiești

Capricorn

Trebuie să-i faci o vizită medicului. Probleme din ultima vreme nu vor trece de la sine și, dacă nu vrei să se agraveze, ar fi bine să consulți un specialist.

Vărsător

Ai parte de vești bune. Există posibilitatea ca un om să îți atragă atenția și să îți dorești ceva mai mult. În plus, poate să apară și o oportunitate de colaborare, care să-ți aducă bani în plus.

Pești

Ziua începe cu agitație și continuă cu stres. Un nou proiect, la locul de muncă, vă dă bătăi de cap și vă străduiți să rezolvați problemele apărute. Cot la cot, veți reuși să puneți totul la punct, nu fără bătăi de cap.

ADVERTISEMENT