Life

Horoscop zilnic pentru marți, 2 mai 2023. Berbecii vor întinde o capcană

Horoscopul zilei. Predicții astrale pentru marți, 2 mai 2023. Ce se întâmplă nou în viața zodiilor. Berbecii vor întinde o cursă.
01.05.2023 | 14:36
Horoscop zilnic pentru marti 2 mai 2023 Berbecii vor intinde o capcana
Veștile astrologilor pentru marți, 2 mai 2023. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Citește horoscopul zilnic și descoperă ceea ce ți-au rezervat astrele. Te așteaptă momente importante, din care vei avea multe lecții de învățat. Urmează o etapă nouă pentru unii nativi. Berbecii vor întinde o capcană unei persoane pe care sunt supărați.

Horoscopul zilei de marți, 2 mai 2023

Berbec

Berbecii vor întinde marți o capcană unui apropiat. Vor fi puși pe șotii și vor să iasă în evidență prin fapte condamnabile de către unii. În urma gestului lor, de a-i trage țeapă unei persoane dragi, s-ar putea alege cu urmări extrem de neplăcute.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii se simt dezorientați în ziua de marți. Au primit oportunități financiare foarte bune și nu știu pe care să le aleagă. Ar fi cel mai bine să se consulte cu un specialist în domeniul economiei, pentru a selecta cea mai bună variantă pentru ei.

Gemeni

O zi bună de pus multe lucruri în aplicare. Gemenii fac fapte pe care le-au avut în minte de o bună vreme. Își doreau de ceva timp să-și recapete energia. Pentru ei urmează un capitol nou, prin care vor avea multe lecții de oferit celor din jur.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor avea o discuție tensionată cu persoana iubită. Sunt anumite lucruri în cuplu care nu funcționează așa cum ar trebui și trebuie rezolvate. Dacă vor mai amâna o comunicare pe ceea ce îi deranjează, s-ar putea ajunge la o despărțire dureroasă.

Leu

Leii vor fi buni de plată marți. După ce s-au lăudat că vor realiza un lucru măreț, situația nu va fi așa cum și-au imaginat, astfel că balanța se va înclina în favoarea unui adversar. Ar face bine să-și păstreze țelurile de acum încolo doar pentru ei.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Probleme financiare pentru Fecioare. Ar putea afla că banii dintr-un cont nu mai sunt și vor trebui să ia măsuri legislative. Se vor simți agitate și cuprinse de ranchiună pe cel care le-a făcut rău. Vor să se răzbune, dar cel mai bine să aștepte implicarea autorităților.

Balanță

Balanța va fi nedumerită față de o problemă care i s-a ivit în cale. Nu știe la cine să apeleze pentru a primi sprijin, dar cel mai bine este să discute cu cineva apropiat. Acesta o va putea îndruma în direcția potrivită, cu ajutorul căreia va putea găsi luminița de la capătul tunelului.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul va fi întreaga zi pe drumuri, deoarece va trebui să semneze acte importante, legate de achiziționarea unei case, a unei mașini sau a unui bun imobiliar. În drumul lui se va întâlni cu o persoană care îi va schimba viața în mai bine.

Săgetător

Săgetătorul va pune sare pe rană într-un conflict al unor persoane apropiate. Și el, la rândul său, ar putea intra în conflict, neștiind apoi cum să mai iasă din toată problema. Astrologii îl sfătuiesc să fie mai reținut în a-i tachina pe oamenii din jurul său.

Capricorn

Capricornii nu prea se vor simți în largul lor. Vor face o vizită unei persoane apropiate și aici vor descoperi lucruri cu care nu sunt familiari. Astrologii îi sfătuiesc să spună lucrurilor pe nume, dacă vor afla ceva care îi indispune, pentru a evita disensiunile.

Vărsător

Vărsătorii vor înfrunta un adevăr dur marți. L-au ținut mult timp ascuns, dar este momentul să spună lucrurilor pe nume, pentru a nu se mai simți stânjeniți. Îi așteaptă multe lucruri frumoase în viitorul apropiat, datorită curajului lor.

Pești

Peștii primesc o lecție importantă de la o persoană mai în vârstă. O vor aplica și ei de acum încolo, pentru a nu mai rata oportunitățile din viața lor. De asemenea, o vor transmite, și mai departe, altor persoane, deoarece vor conștientiza însemnătatea ei.

ADVERTISEMENT