Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 9 octombrie 2021. Taurul nu acceptă criticile celorlalți

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 9 octombrie 2021. Află care sunt previziunile astrologilor pentru fiecare zodie în parte.
09.10.2021 | 02:00
Horoscop zilnic sambata 9 octombrie 2021 Taurul nu accepta criticile celorlalti
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul zilnic pentru sâmbătă, 9 octombrie 2021. E o zi bună pentru unii nativi, care se relaxează după o săptămână productivă. Între timp, unii vor să se detașeze și să petreacă timp pe cont propriu.

Horoscop zilnic: sâmbătă, 9 octombrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

După multe încercări, găsești soluția care te ajută să rezolvi o problemă mai veche, care nu-ți dă pace de ceva timp. Se poate să primești o veste bună legată de carieră până la sfârșitul zilei de azi.

ADVERTISEMENT

Taur

Refuzi să accepți criticile celor din jur, indiferent dacă e vorba de job sau de cei dragi, deși te-ar ajuta mult să le iei în considerare. Încerci să rezolvi o problemă legată de bani.

Gemeni

Ai multă energie și te bucuri de compania și atenția celor din jur. Îi inspiri pe ceilalți cu atitudinea ta pozitivă și îți ocupi timpul cu activități noi, mai ales că ai dispoziția necesară.

ADVERTISEMENT

Rac

Vrei să faci o schimbare acasă, dar nimeni nu pare să fie de acord cu tine. Încerci să găsești o cale pentru ca toată lumea să fie mulțumită, dar e important să ai argumente bune.

Leu

Treci printr-o perioadă dificilă în plan personal și nu știi cum să rezolvi o problemă care te macină de ceva timp. Cineva drag te ajută să treci mai ușor peste acest obstacol și poate chiar găsești o rezolvare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu ești pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită sau cu cineva din grupul de prieteni și nu vă puteți pune de acord asupra unei decizii. Nu ai de gând să lași de la tine în această situație.

Balanță

Te ocupi de niște lucruri de care nu ai avut timp în ultima perioadă și descoperi noi abilități care te-ar putea ajuta pe mai multe planuri. E o zi perfectă pentru activități noi și care să te pună la încercare.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Te gândești mai mult la alegerile pe care le ai de făcut. Trebuie să iei o decizie, dar încă nu ți-ai dat seama ce e mai bine pentru tine. Ai o revelație și s-ar putea să te ajute în acest sens.

Săgetător

Nu ai o dispoziție bună și eviți să petreci prea mult timp în preajma celorlalți. Preferi să-ți ocupi timpul cu altceva, poate pui la punct niște treburi pe care le-ai tot amânat.

Capricorn

Lucrurile merg bine în plan profesional, dar nu ai de gând să te oprești aici. Ai multe de demonstrat și faci orice pentru a-ți depăși limitele.

Vărsător

Vrei să ai mai multă grijă de tine. Ți-ai neglijat viața personală în ultima vreme și ai de gând să te revanșezi. Te relaxezi și poate mergi într-o excursie, simți nevoia să evadezi din rutină.

Pești

Ai mai multă stabilitate în plan financiar, dar simți că ai nevoie de mai mult. Vrei să lucrezi la ceva suplimentar ca să compensezi cheltuielile majore din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT