Life

Horoscop zilnic: vineri, 28 mai 2021. Vărsătorii primesc vești bune

FANATIK vă prezintă horoscopul zilnic pentru vineri, 28 mai 2021. Vin vești bune pentru Vărsători
28.05.2021 | 02:00
Horoscop zilnic vineri 28 mai 2021 Varsatorii primesc vesti bune
ADVERTISEMENT

Nativii vor avea parte de unele evenimente neprevăzute. În plus, în plan profesional este posibil să apară unele schimbări.

Astrele vor influența un bun mers al relațiilor sentimentale. Semnele zodiacale pot să înceapă noi relații sau cele actuale pot evolua.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic: vineri, 28 mai 2021. pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ziua se va termina mai greu decât te gândeai. Aștepți cu nerăbdare sfârșitul de săptămână, ai nevoie de o pauză și de o schimbare de peisaj, dar până acolo trebuie să faci față provocărilor de la locul de muncă.

Taur

Relația sentimentală merge din ce în ce mai bine și ești convins că partenerul de viață e omul potrivit pentru a forma o familie. Veți avea o discuție în acest sens, iar pasul cel mare poate fi mai aproape decât te-ai gândit.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ai șansa că cunoști oameni noi, iar printre aceștia va fi o persoană care-ți va atrage atenția în mod deosebit. Ar fi bine să îți iei inima-n dinți și să o abordezi. Aveți multe șanse să începeți o relație frumoasă.

Rac

Apar niște probleme de sănătate și îi vei face o vizită medicului. Se poate să nu primești vești tocmai bune, vei fi nevoit să amâni un proiect la locul de muncă sau o călătorie și să te îngrijești de starea fizică.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai parte de un eveniment mai puțin așteptat. O rudă sau un prieten apropiat decide să-ți facă o vizită, iar revederea e una care vă bucură pe amândoi.

Balanță

Ziua aduce un câștig financiar, care nu are legătură cu activitatea profesională. Reușești să demarezi o afacere, semnezi un parteneriat cu cineva sau efectuezi unele tranzacții bănoase.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Este posibil să fii nevoit să faci niște drumuri mai lungi. O rudă apropiată are nevoie de ajutor și ești singura persoană disponibilă în acest moment. Nu e o fericire, dar nu ai altă variantă.

Săgetător

Ai parte de schimbări importante. Îți pare rău că lași în urmă unii oameni, dar trebuie să faci un pas înainte. Cineva îți pregătește o surpriză și poate vei avea parte de o ultimă petrecere alături de colegii actuali de muncă.

Capricorn

Activitatea profesională s-a reluat aproape la capacitate maximă și nu prea dai randament. Perioada în care ai făcut foarte puțină treabă a ajuns la final și trebuie să revii la un program foarte încărcat. Oboseala își va spune cuvântul.

Vărsător

Primești vești bune. O problemă care te frământă de ceva vreme este pe cale să-și găsească rezolvarea. Poate fi vorba chiar de unele neajusuri financiare, iar apariția unei oferte de colaborare le va pune capăt.

Pești

Este o zi agitată. Pe lângă multele probleme de la locul de muncă, ai de rezolvat și niște treburi ce țin de activivtățile de la sfârșitul săptămânii. Poate ai planificat să pleci undeva și trebuie să pui totul la punct.

ADVERTISEMENT