Life

Horoscop zilnic: vineri, 3 iunie 2020. Capricornii trebuie să fie mai îndrăzneți și mai încrezători în propriile forțe

02.07.2020 | 15:58
Horoscop zilnic vineri 3 iunie 2020 Capricornii trebuie sa fie mai indrazneti si mai increzatori in propriile forte
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de 3 iulie 2020, astrologii au vești foarte bune pentru unii nativi care se vor bucura din plin de dragoste, atenție, reușite  și împlinire sufletească.

Alții, însă, trebuie să muncească mai mult sau să fie mai îndrăzneți, cum este cazul Capricornilor. Astrele spun că ar fi bine să își ia inima în dinții și să spun ce au pe suflet.

ADVERTISEMENT

Pentru cei mai mulți nativi, acest început de lună este obositor din puncte de vedere emoțiomal. Mercur retrograd își face bine treaba și îi sâcâie cu un trecut care trebuia demult îngropat.

Ce spun astrele pentru 3 iulie 2020 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecii sunt în culmea fericirii. Le merge din plin relația amoroasă, sunt fericiți, împliniți și se bucură de multă atenție din partea partenerului. Atenție sporită la sănătate. Chiar dacă nu vă supără nimic, nu ar strica să vă faceți un control de rutină.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii sunt foarte solicitați la locul de muncă, de aceea se simt epuizați fizic, dar mai ales psihic. At trebui să vorbiți despre acest aspect cu șefii voșyri, pentru că situația se poate schimba. Poate chiar cu o mărire de salariu, cine știe.

Gemeni

Sunt șanse să întâlniți pe cineva foarte special, dacă nu ați făcut-o deja. Vă veți simți foarte apropiat de acea persoană, veți avea emoții contructive și, de ce nu, fluturi în stomac. Iar dacă ați cunoscut-o, fiți fericiți, se întrevede relație minunată.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunteți vorbit pe la spate la locul d emuncă. Ori șefii sunt neulțumiți de voi, ori ați deranjat voi pe cineva foarte sensibil. Ideea este că veți trage o perioadă la serviciu pentru că cei din jur vă vor pune bețe în roate.

Leu

Este o zi încărcată de energie pozitivă, bună dispoziție și romantism. Ești încrezător, optimist, fără să ai un motiv anume și asta este foarte bine pentru că o astfel de stare te ajută să duci la capăt proiecte mai vechi, lăsate în spate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești multe zâmbete și complimente astăzi. Nu este o zi specială, dar tu emani o energie pozitivă care atrage lucruri bune, constructive. Așa ar trebui să fii mereu, să nu te lași împovărat de grijile zilnice.

Balanță

Ai nevoie de atenție azi. Ai nevoie de oameni în jurul tău, de familie, de partenerul de viață sau de anumite activități care să te scoată din starea de apatie în care te scalzi de câteva zile.

Scorpion

Vei fi susprins de cei din jur. Vei primi multe complimente, vei fi în centrul atenției. Astăzi ești deosebit. Ai tras foarte mult în ultima perioadă, te-ai neglijat, poate, dar acum ești din nou tu, acel scorpion care atrage toate privirile.

Săgetător

Nu te încreder în promisiuni deșarte. Cei care promit lucruri, sunt primii care uită să le facă. Încrede-te doar în tine și în membrii familiei. De multe ori, și ei te pot dezamăgi, dar, oricum, nu îți vor răul.

Capricorn

Capricornii trebuie să iasă la atac. Prea mult au stat în colțul lor și au așteptat. Nu va veni nimeni să le dea vreun premiu. De aceea, este bine să vorbeasă, să spună ce simt, ce gândesc și ce păreri au. Altfel, riscă să rămână doar cu gândurile.

Vărsător

Eşti într-un proces de transformare spirituală. Toate informațiile pe care le obții te vor ghida spre viitor și îți vor fi foarte utile pe mai departe. Este bine să împărtșești ideile cu cei din jur, dar cel mai bine este să te documentezi singur.

Pești

Timiditatea te caracterizează. În plus, din teama de a nu fi respins, eviți să faci primul pas. Dar, nu întotdeauna este bine să stai șă să așyyepți. Uneori, este bine să acționezi. Cum este cazul acum. Gândește-te bine și ia o decizie.

 

 

ADVERTISEMENT