Life

Horoscopul alchimistului cu Mihai Voropchievici. Ce puteri ascunse au zodiile

Mihai Voropchievici a scos la iveală care sunt puterile neștiute pe care le au semnele zodiacale datorită horoscopului alchimist.
19.10.2021 | 17:59
Horoscopul alchimistului cu Mihai Voropchievici Ce puteri ascunse au zodiile
Horoscopul alchimistului cu Mihai Voropchievici. Ce puteri ascunse au zodiile. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Celebrul numerolog a precizat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, că fiecare persoană în parte are un metal prețios care o protejează.

Mihai Voropchievici susține că ziua de naștere este foarte importantă pentru nativi, de aceea fiecare are norocul său datorită metalului, fie că este prețios, semi-prețios sau foarte prețios.

ADVERTISEMENT

Mai exact, există 10 numere care au rolul de a le oferi nativilor puteri ascunse, pe care le știu foarte puțini, acestea fiind găsite la fel cum se calculează destinul.

Ce caracteristici alchimice au cifrele. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt acestea

Așadar, pentru a afla numărul alchimic se adună ziua, luna și anul nașterii cifră cu cifră până când se ajunge la una singură.

ADVERTISEMENT

În cazul în care se ajunge la un număr care se termină cu 0, adică 20, 30 sau 40 înseamnă că cifra alchimică este 0.

Caracteristicile alchimice ale numărului 1, care reprezintă semnul argintului. Sunt genul de persoane care au propriul drum în viață. Se bucură de stabilitate emoțională puternică, sunt impunători și greu de dus de nas.

ADVERTISEMENT

Această cifră mai arată că oamenii au calități de lider și sunt mânați de un sentiment de libertate. Uneori sunt încăpățânați, dar își țin toate promisiunile. Ies în evidență, sunt atrăgători și iubesc spontaneitatea, sportul și călătoriile.

Caracteristicile alchimice ale numărului 2, semnul fierului. Sensibilitate, empatie și putere, așa arată persoanele acestea. Sunt optimiste și fac față tuturor provocărilor. Fac cele mai bune alegeri și nu analizează de 100 de ori înainte.

ADVERTISEMENT

Sunt oameni sinceri, de aceea au prietenii adevărate. Nu poartă pică și nu-i judecă pe cei din jur. Iartă foarte ușor, dar nu uită prea repede. Se bucură de talent și foarte multă îndemânare.

Caracteristicile alchimice ale numărului 3, semnul mercurului. Mihai Voropchievici anunță că este vorba de oameni cu energie debordantă și imaginație din plin. Se adaptează foarte ușor schimbărilor și nu se lasă afectați ușor.

De asemenea, au parte de o bună dispoziție, asta și pentru că elimină ușor energiile negative din jur. Optimismul este una dintre calități, dar și faptul că-și face prieteni în toată lumea pe unde călătorește. Comunică foarte bine.

Caracteristicile alchimice ale numărului 4, semnul zincului. Persoane stabile, conservatoare, sincere și altruiste. Sunt genul de oameni pe care te poți baza toată viața, sar mereu la nevoile celorlalți pentru că sunt altruiști și generoși.

Din păcate, se poate profita foarte ușor de pe urma lor, de aceea trebuie să aibă grijă să nu se lase păcăliți. Sunt devotați în sânul familiei, loiali și mereu responsabili.

Caracteristicile alchimice ale numărului 5, semnul tablei. Sunt oameni caracterizați de sociabilitate, generozitate, amabilitate și foarte mult zel când vine vorba de muncă. Au energie și noroc în domeniul afacerilor. Banii vin ușor.

Au o ambiție ieșită din comun, de aia le reușesc tot ce-și propun în viață. Se spune că sunt cei mai norocoși, au relații și tind să fie direcți, să se exprime sincer. Totodată, succesul nu întârzie să apară.

Caracteristicile alchimice ale numărului 6, semnul plumbului. Sunt persoane sincere, statornice, cu obiceiuri și tabieturi pe care le urmează toată viața. Poate fi un om introvertit, timid și sensibil, în schimb nu tolerează minciuna și trădarea.

Poate regreta destul de mult atunci când pune capăt unei prietenii, asta dacă crede că celălalt i-a greșit. De asemenea, nu este speriat de singurătate, are creativitate și lucrează destul de bine singur, fără o echipă.

Caracteristicile alchimice ale numărului 7, semnul platinei anunță că sunt oameni selectivi legat de prieteni și familie. Par sociabili, au multe relații, dar se deschid foarte greu și sunt puțini cu care sunt pe aceeași lungime de undă.

Hotărârea este una dintre calitățile pe care le au. Se bucură de mare succes în planul afacerilor, asta pentru că are un spirit foarte organizat și bine pus la punct.

Caracteristicile alchimice ale numărului 8, care reprezintă semnul nichelului. Persoane luminoase, cu o aură aparte. Sunt firi muncitoare, devotate, optimiste și care pot avea o viață plină de aventuri pentru că nu au nicio teamă.

Sunt genul de oameni care vor să știe, să cunoască mai multe. Sunt determinați să încerce mereu altceva și se adaptează extrem de ușor provocărilor. În plus, știu să aleagă ce este mai bun pentru ei.

Caracteristicile alchimice ale numărului 9, semnul aurului. Mihai Voropchievici susține că sunt nativi care iubesc luxul și sunt înconjurați de artă. Au noroc la bani, reușesc în afaceri ușor, la fel și în relațiile cu cei din jur.

Știu cum să se facă plăcuți și se adaptează cu ușurință în orice mediu. Extrovertite, vesele și optimiste, știu să păstreze relații de lungă durată. Uneori au tendința de a exagera cu cheltuielile.

Caracteristicile alchimice ale numărului 0, semnul cuprului. Empatici, generoși, joviali și atenți la nevoile celor din jur. Totodată, sunt altruiști fără măsură, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Sunt sensibili, dar ascund un caracter foarte puternic. Se țin mereu de cuvânt și sunt gata să accepte sacrificiul atunci când lucrurile o cer. În plus, sunt persoane devotate şi loiale, dar uneori pot deveni răzbunătoare.

ADVERTISEMENT