Life

Horoscopul banilor pentru luna decembrie 2021. Ce se anunță pentru Berbeci și Gemeni

Horoscopul banilor pentru luna decembrie 2021 le aduce anumitor zodii câteva bancnote frumoase în portofel. Află cum vei sta cu banii de sărbători! O zodie dă lovitura.
19.11.2021 | 10:54
Horoscopul banilor pentru luna decembrie 2021 Ce se anunta pentru Berbeci si Gemeni
ADVERTISEMENT

Horoscopul banilor pentru luna decembrie 2021 vine cu surprize mari mai ales pentru Raci, Fecioare, Balanțe și Săgetători. Nu sunt singurele zodii care vor avea o lună a cadourilor liniștită din punct de vedere financiar.

Luna decembrie este una plină de cheltuieli, însă de ce resurse vor dispune zodiile? Berbecii și Gemenii sunt nevoiți să fie atenți pe ce dau banii în prima jumătate a lunii.

ADVERTISEMENT

Economisirea nu le-ar strica nici Taurilor și Leilor, pentru care banii pot veni abia la sfârșitul lunii.

Horoscopul banilor pentru luna decembrie 2021

Berbecii au de făcut câteva achiziții importante în prima parte a lui decembrie. Trebuie să fie atenți la așa-zisele oferte în perioada următoare, căci se pot lovi de multe capcane.

ADVERTISEMENT

Cât despre Tauri, pentru ei situația nu e tocmai roz. Au norocul să fie ajutați de anumite persoane. Pot contracta niște împrumuturi de la bancă.

Gemenii au tendința de a da bani pe lucruri pe care nu le folosesc prea mult după. În luna decembrie, vor deveni mai responsabili cu bugetul de care dispun.

ADVERTISEMENT

Racii stau bine la capitolul bani. Vin sume de unde nu se așteaptă și își cumpără ceva prețios de Crăciun.

Leii se bucură e bani abia în a doua jumătate a lunii. Până pe 15 decembrie, vor trage tare pentru a răsufla ușurați de sărbători.

ADVERTISEMENT

Peștii au probleme financiare la început de lună

Fecioarele nu au probleme financiare. Dimpotrivă, din ce au vor oferi și celor din jur. De Crăciun, Fecioarele fac niște cadouri destul de scumpe persoanelor dragi.

Balanțele se bucură de niște sărbători îmbelșugate. Au tot felul de capricii pe care și le vor satisface. Norocul lor este că vor avea suficienți bani încât să nu se plângă în ianuarie că nu le mai ajung pentru lucrurile elementare.

Scorpionii fac bani din activități noi. Pentru mulți nativi de apă, decembrie poate fi startul unei noi cariere.

Săgetătorii au și ei noroc financiar, mai ales în perioada 10-20 decembrie. Chiar dacă le merge bine, vor face în continuare economii.

Capricornii trebuie să fie atenți pe cine ajută în perioada care vine. Multe împrumuturi s-ar putea să nu se mai întoarcă la ei niciodată.

Vărsătorii nu pun mare preț pe bani în decembrie, asta pentru că au din plin. Pentru ei, luna se va concentra pe chestiuni spirituale, sentimentale.

Peștii se pot confrunta cu mici probleme financiare la început de lună. Pe măsură ce se apropie Crăciunul, vor recupera pierderile.

ADVERTISEMENT