Life

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2021. Zodiile care se logodesc

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2021 arată senzațional pentru multe semne zodiacale. Unele dintre ele se pot trezi pe deget cu inelul de logodnă.
18.11.2021 | 10:48
Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2021 Zodiile care se logodesc
ADVERTISEMENT

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2021 va veni cu clarificări pentru zodiile care întâmpină probleme amoroase. De asemenea, pentru mulți nativi se vor ivi noi oportunități, în sensul că vor cunoaște persoane cu totul speciale cu care pot crea legături armonioase.

Luna decembrie este și luna cadourilor. Așadar, cei care vor să-și surprindă partenerul de viață, au o ocazie unică să le arate cât de mult îi apreciază.

ADVERTISEMENT

Berbecii pășesc cu pași timizi în luna decembrie din punct de vedere sentimental. Lucrurile tind să se echilibreze în cuplurile unde au existat certuri din varii motive. Poate fi o lună a împăcărilor. A doua șansă la iubire poate veni undeva după 15 decembrie.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2021

Taurii au o perioadă un pic tensionată. Anumite probleme de la locul de muncă, transferate acasă, pot provoca discuții cu persoana iubită. Atenție mare la cuvintele folosite în dispute!

ADVERTISEMENT

Gemenii au o lună destul de bună pe plan amoros. Se vor dezmetici cu privire la multe greșeli pe care le-au făcut în relațiile anterioare.

Racii se grăbesc și asta îi poate costa. Este recomandat să nu ardă etapele în relație, să aibă răbdare.

ADVERTISEMENT

Leii au o lună bună, mai ales cei care au trecut recent printr-o separare sau un divorț. Dragostea bate la poarta lor chiar în prag de Crăciun.

Fecioarele se numără printre zodiile care pot face un pas important în relația pe care o vor începe în decembrie. Se numără printre zodiile care e posibil să se logodească.

ADVERTISEMENT

Am spus logodnă? Același lucru e valabil și în cazul Balanțelor. Nativii de aer se aruncă în față luând această decizie importantă, pe care nu vor regreta.

Capricornii, luați prin surprindere de persoana iubită

Scorpionii trebuie să se tempereze nițel și să nu își provoace partenerul de viață la discuții care îl deranjează. Pot suferi o ruptură neplăcută fix de sărbători dacă îi pistonează prea mult.

Săgetătorii vor și ei să își oficializeze relația într-un fel. O logodnă chiar de Crăciun este ceva magic pentru nativii de foc.

Capricornii fac sacrificii din ce în ce mai mari pentru persoana iubită și au senzația că partenerul de viață nu observă asta. În decembrie vor fi surprinși. Ei vor fi cei cadorisiți.

Vărsătorii au un decembrie plin de aventuri. Nu vor ceva stabil, dar își vor trăi viața din plin.

Peștii primesc tot felul de surprize plăcute din partea astrelor. Pe plan sentimental, lucrurile sunt în favoarea lor în a doua jumătate a lunii.

ADVERTISEMENT