Life
notix pixel id

Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie 2021. Racii și Leii au multe de învățat

Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie 2021 aduce multe lecții pentru zodiile care au făcut alegeri proaste până acum în dragoste.
17.10.2021 | 12:11
Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie 2021. Racii și Leii au multe de învățat
Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2021. Foto: shape.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2021 arată extraordinar pentru trei dintre zodii (Săgetător, Vărsător, Balanță), binișor pentru alte 5 și dezastruos pentru restul.

Noiembrie este o lună bună pentru cei care vor să repare anumite greșeli ale trecutului în dragoste. Este luna în care pot fi iertate anumite infidelități ori, în caz contrar, se poate adânci prăpastia dintre parteneri.

Zodiile avantajate sunt Săgetătorii, Balanțele și Vărsătorii. Pentru Săgetători, noiembrie este mai mult decât o lună în care petrec mult timp cu persoana iubită. Unii nativi de foc pot primi chiar inelul de logodnă.

ADVERTISEMENT

Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie 2021

Vărsătorii sunt foarte romantici. Surprind, dar sunt surprinși și ei de persoana iubită cu tot felul de cadouri. Cei singuri își găsesc iubirea.

Balanțele se simt iubite și apreciate și realizează că partenerul lor de viață este cel cu adevărat ales pentru inima lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile care stau binișor la capitolul dragoste sunt Berbecii, Racii, Leii, Fecioarele și Peștii. Berbecii se implică foarte multe în activitățile de cuplu, dar se mai iscă ici, colo câte o ceartă.

Racii învață de la partenerul de viață cum să se echilibreze în fața situațiilor tensionate. Și Leii au multe de învățat. În primul rând vor învăța să nu își judece partenerul de viață după niște aparențe. Leii cad deseori în capcana de a se antepronunța în legătură cu orice, fără s-o nimerească.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt prinse în muncă, însă în puținul timp disponibil pe care îl au vor fi trup și suflet acolo pentru persoana iubită. Vor apărea și în cazul lor mici dispute în cuplu.

Peștii au un noiembrie mai bun față de octombrie din punct de vedere amoros, însă nu este unul grozav. În continuare infidelitățile trecutului le dau târcoale.

ADVERTISEMENT

Taurii și Gemenii stau prost la capitolul dragoste

Zodiile care stau cel mai prost la capitolul iubire sunt Taurii, Gemenii, Scorpionii și Capricornii. Taurii duc acasă conflictele de la locul de muncă, iar persoana iubită se satură de aceleași discuții. Se poate ajunge la o tensiune foarte mare în casa lor.

Gemenii o fac pe detectivii și descoperă că persoana iubită nu este așa cum credeau. Există risc de despărțire în cazul lor.

ADVERTISEMENT

Ghinionul în dragoste îi urmărește pe Scorpioni și în noiembrie. Nimic nu se leagă. Parcă orice întâlnire au este în van. Scorpionii primesc promisiunea de la astre că în decembrie va fi mai bine.

Capricornii devin insuportabili pentru cei dragi. Sunt irascibili, fac doar ce le taie capul, iar asta poate afecta serios viața de cuplu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri