Life

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Previziuni speciale de Paște pentru întreaga lună mai

01.05.2021 | 18:11
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici Previziuni speciale de Paste pentru intreaga luna mai
ADVERTISEMENT

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru întreaga lună mai, iar mai jos poți afla ce îți rezervă destinul pentru următoarele săptămâni.

Ca în fiecare săptămână, Mihai Voropchevici a fost invitat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse. De această dată, chiar în Ajunul Sfintelor Paști, acesta a prezentat darurile runelor pentru toată luna mai.

ADVERTISEMENT

Berbec

Cineva se gândește cu ardoare la nativul Berbec pe parcursul lunii mai. Veți primi foarte multe cadouri și veți ști să apreciați tot ceea ce veți primi.

Taur

Nativii Taur trebuie să își adune forțele în următoarea lună a lui 2021. Vor trebui să arate cine sunt ei, de fapt, atât acasă, cât și în societate. Vor trebui să iasă în evidență prin calitățile lor.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii Gemeni au parte de o lună deosebită în mai, având parte de forță, tărie și încredere. Atenție, însă, la alimentația zilnică și la sănătate, deoarece sunt lucruri trecute ușor cu vederea.

RAC

Racii găsesc în luna mai rezolvări la toate problemele. Se descurcă foarte bine pe toate planurile și sunt o sursă de soluții și idei.

ADVERTISEMENT

Leu

Leul are o lună de așteptări, cu o multitudine de schimbări ce îi așteaptă acasă. Fiți pregătiți pentru ce urmează și abordați cu tact situațiile.

Fecioară

Nativii Fecioară au o lună în care au decis să își facă bagajele și să facă o călătorie, indiferent dacă va fi una de doar câteva zile sau ceva mai de durată.

ADVERTISEMENT

Rune Voropchievici pentru luna mai. Ce îți rezervă următoarele săptămâni în funcție de zodie

Balanță

Balanțele, în luna mai, sunt puse pe bătălii. Nativii se vor certa cu toată lumea, însă nu trebuie să își facă griji pentru aceste mici disensiuni, pentru că se vor rezolva.

Scorpion

Scorpionul are de rezolvat două probleme. Are nevoie de relaxare, dar trebuie să renunțe să își mai facă prea multe griji pentru sănătatea celor din jur.

Săgetător

Nativul Săgetător trebuie să fie pregătit să recepționeze orice mesaje i se adresează. Luna mai este una de comunicare, atât scrisă, cât și verbală.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt cu susul în jos în luna mai. Vor primi o veste foarte bună în luna mai. Poate fi vorba și de cadouri surpriză sau de  sume de bani importante.

Vărsător

Cineva este pregătit să facă un adevărat uragan. Deși calm și inteligent, trebuie să își mobilizeze foarte forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă. Ar putea fi vorba de locul de muncă sau chiar de un schimb de opinii în parteneriat. Dacă rămâneți calmi, totul se va aranja.

Pești

Nativii Pești sunt sfătuiți să aibă puțin răbdare. Ei își doresc ceva în luna mai, însă runa îi sfătuiește să nu forțeze mâna norocului, deoarece lucrurile frumoase vin la cei ce au răbdare.

ADVERTISEMENT