Life

Mihai Voropchievici anunță horoscopul runelor pentru săptămâna 6-12 februarie 2023. Peștii primesc vești fantastice

FANATIK vă prezintă horoscopul runelor pentru săptămâna 6-12 februarie 2023, realizat în exclusivitate de Mihai Voropchievici!
04.02.2023 | 12:00
Mihai Voropchievici anunta horoscopul runelor pentru saptamana 612 februarie 2023 Pestii primesc vesti fantastice
Horoscopul runelor pentru săptămâna 6-12 februarie 2023, by Mihai Voropchievici. Foto: ASTRO FANATIK
ADVERTISEMENT

Astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici, vine cu clasicele rune pentru săptămâna 6-12 februarie 2023. Urmează o perioadă de glorie pentru câteva zodii, dar și plină de avertismente pentru altele.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 6-12 februarie 2023, realizat de Mihai Voropchievici

Pentru Berbec, runa spune că trebuie să aibă răbdare. Nu forțați mâna norocului! Surprizele plăcute sunt doar pentru Berbecii care știu să aștepte. Taurii intră într-o săptămână de protecție totală. Runa le oferă protecție, așa că nu trebuie să își facă niciun fel de grijă. Toată săptămâna se vor bucura de această protecție astrală. Toate forțele malefice vor sta deoparte, la fel și alți factori negativi care pot fi în preajma lor.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o rună frumoasă, cu o atenționare. Fiți pregătiți pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Intrați în primele zile ale săptămânii cu o suită de schimbări. Vor fi cât se poate de bune. Orice schimbare vine la un nivel ridicat.

Racii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Racii trebuie să lase necazurile în urmă, să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună față de cea precedentă.

ADVERTISEMENT

Leilor, runa le spune: mobilizați-vă toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu. Numai făcând acest lucru, veți triumfa!

Fecioara primește un mesaj dublu. În primul rând, trebuie să vă relaxați. În al doilea rând, pentru că sunteți interesați de sănătate, aflați că o persoană apropiată se bucură de o sănătate excelentă. E inutil să vă faceți griji.

ADVERTISEMENT

Balanțele au o rună benefică, mai ales cele tinere. Dacă își doresc să apară în familia lor un moștenitor, ei bine, apare fertilitatea și belșugul.

Capricornii și Vărsătorii au chef de ceartă

Scorpionii, misterioșii zodiacului, sunt atenționați că, în sfârșit, pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă. Trebuie să se angajeze într-o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

ADVERTISEMENT

Săgetătorul este anunțat să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Schimbarea se anunță acasă, numai acasă.

Capricornul, truditorul, încă nu s-a liniștit. Va trebui să își mobilizeze toate forțele, să fie pregătit să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Dacă rămâneți calm, totul se aranjează. Fără uragane, fără dispute, fără scandal. Lăsați disputele pentru altădată!

Și Vărsătorii vor să susțină o mică bătălie. Veți câștiga în mod sigur în planurile pe care vi le-ați propus.

Ultimii, Peștii, norocoșii zodiacului, primesc vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. Previziunile lui Mihai Voropchievici au fost făcute în cadrul emisiunii ASTRO-FANATIK.

ADVERTISEMENT