Life

Horoscopul zilei de vineri, 29 iulie 2022. Vești bune pentru Pești

Horoscopul zilei de vineri, 29 iulie 2022, aduce vești bune mai ales în plan profesional pentru unii nativi, dar este necesară de o atenție sporită și pentru sentimente.
28.07.2022 | 17:00
Horoscopul zilei de vineri 29 iulie 2022 Vesti bune pentru Pesti
Horoscopul zilei de vineri, 29 iulie 2022. Vești bune pentru Pești. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de vineri, 29 iulie 2022. Zodiile trebuie să fie atente la sentimentele lor, dar și la felul în care și le manifestă. Oportunități pentru anumiți nativi.

Horoscopul de vineri. Ce le așteaptă pe cele 12 zodii

Berbec

Simți că viața ta este dată peste cap de venirea unei persoane noi, dar nu neapărat în sensul pozitiv.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au o stare de spirit care se schimbă foarte repede și tocmai de aceea ar fi bine să nu plece la drum. Pot apărea conflicte.

Gemeni

Nu ai răbdarea necesară pentru a începe un proiect nou. Te simți copleșit din cauza sarcinilor deja existente.

ADVERTISEMENT

Rac

Poți învăța lucruri noi de la oamenii din jurul tău, conform horoscopului zilei de vineri. Fii deschis la ce au aceștia de spus.

Leu

Urmează o perioadă favorabilă pentru tine în ceea ce privește proiectele noi sau oportunitățile de afaceri. Profită de ele.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Ești impulsiv în relația de cuplu și tocmai de aceea, partenerul vostru de viață v-ar putea aduce multe critici. Încearcă să ajungi la un numitor comun.

Balanță

Reușești să ajungi la un echilibru în plan sentimental și te simți împlinit. Poți face o declarație de dragoste persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Primești multă atenție din partea familiei și te simți răsfățat. Lucrurile merg bine și la job, unde lași totul aranjat pentru weekend.

Săgetător

Ești mai retras în ziua de vineri, după cum arată horoscopul zilnic, și preferi să stai mai departe de orice situație neprevăzută, în cochilia ta.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn ar trebui să asculte sfaturile celor apropiați. Niște recomandări de la ei ți-ar putea da idei bune, care să te salveze dintr-o anumită situație.

Vărsător

Poți organiza un eveniment important, poate chiar o nuntă. Dacă nu este vorba de a ta, poate fi a unui prieten care a apelat la tine.

Pești

Îți vor fi recunoscute meritele de la locul de muncă. Șefii îți pot propune să fii coordonatorul unui proiect important pentru companie.

ADVERTISEMENT