Sport

Hotelul de cinci stele în care este cazată Simona Halep la Cluj! Organizatorii i-au pregătit un panou uriaș de întâmpinare: “Bine ai venit acasă!”

Simona Halep este cazată la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Cluj Napoca. Fostul lider mondial a fost întâmpinat cu un uriaș panou pe care scrie "Welcome home!", tradus "Bine ai venit acasă!"
29.10.2021 | 15:58
Hotelul de cinci stele in care este cazata Simona Halep la Cluj Organizatorii iau pregatit un panou urias de intampinare Bine ai venit acasa
Hotelul cinci stele în care este cazată Simona Halep la Cluj! Organizatorii i-au dedicat un panou uriaș de întâmpinare: "Bine ai venit acasă!"
ADVERTISEMENT

Simona Halep este principala favorită a turneului WTA de la Cluj Napoca şi a venit la Transylvania Open cu gândul de a câştiga trofeul. Campioana noastră este cazată într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oraş.

Hotelul cinci stele în care este cazată Simona Halep la Cluj! Investiţie de peste 19 milioane de euro

Platinia este un hotel de cinci stele deschis în 2018, care are şi un Shopping Center inclus. Are 121 de apartamente, iar Penthouse-ul de la ultimul nivel se întinde pe o suprafaţă de 320 de metri pătraţi.

ADVERTISEMENT

Investiţia în acest complex de lux a fost de peste 19 milioane de euro. Simona Halep are şi două restaurante de lux în cadrul hotelului unde poate lua masa, unul cu specific italian şi unul cu specific asiatic.

Hotel Platinia
Hotel Platinia

Panou uriaş pentru Simo: “Bine ai venit acasă!”

Organizatorii au făcut-o pe Simona să se simtă ca acasă iar vis-a-vis de hotel au montat un panou uriaş de primire a fostului lider mondial în care apare o imagine a Simonei alături de mesajul: “Bine ai venit acasă!”, scris în limba engleză.

ADVERTISEMENT
Panou Simona Halep
Panou Simona Halep

Simona Halep chiar se simte ca acasă la Cluj, lăudând condiţiile foarte bune pe care le-a găsit la acest turneu în conferinţa de presă organizată după succesul cu Gabriela Ruse, în primul tur:

”Organizarea este excepţională, am condiții foarte bune şi mă simt ca acasă”

”Organizarea este excepţională, am condiții foarte bune şi mă simt ca acasă. Mă simt bine, joc bine, mă antrenez din greu. Este un turneu plăcut şi mă bucur tare mult că am putut să-l joc. E visul meu să câştig şi acest turneu, dar e puţin mai complicat.

ADVERTISEMENT

Când am jucat la Bucureşti eram în vârf, în plină formă. Acum este altă poveste, alte condiţii personale, şi cu accidentările pe care le-am avut. Dar este frumos să visezi, aşa că o să mă gândesc cu drag la acest lucru”, a spus Halep.

Penthouse-ul de la hotel Platinia
Penthouse-ul de la hotel Platinia

Simona Halep a mers în plimbare până la sală înainte de meci!

Platinia este foarte aproape de BT Arena, sala în care se desfăşoară meciurile din cadrul turneului, drept dovadă, la meciul din turul doi cu Varvara Gracheva, Simona Halep a decis să vină în plimbare la sală în loc să fie preluată de una dintre maşinile de lux ale turneului.

ADVERTISEMENT
Simona Halep a mers pe jos la meci
Simona Halep a mers pe jos la meci

Însă, nu toate sunt roz pentru Simona Halep la Transylvania Open. Sportiva a suferit o accidentare destul de serioasă la spate şi a fost nevoit să joace cu dureri în zona lombară în setul secund cu Gracheva.

Emoţii înainte de sferturile de finală! I s-a blocat spatele

Chiar dacă a câştigat meciul în două seturi, scor 6-4, 6-2, Simona Halep speră să îşi poată reveni cât mai bine pentru confruntarea împotriva lui Jaqueline Cristian din sferturile de finală ale competiţiei.

Transylvania Open este la prima ediţie. Pe lângă Simona Halep, organizatorii au dat lovitura şi au convins-o şi pe Emma Răducanu să vină la Cluj, pentru campioana de la US Open fiind prima dată când joacă în România.

Hotel Platinia
Hotel Platinia
  • 30 de ani are Simona Halep
  • 22 de turnee WTA a câştigat Halep în carieră
ADVERTISEMENT