Life

Hotelul de pe litoralul românesc adorat de bunicii și părinții noștri se scufundă în pământ. A fost abandonat și poate să se prăbușească oricând

Clădirea de la Marea Neagră iubită de români care stă să cadă. A fost lăsată de izbeliște, deși era căutată de bunicii și părinții noștri.
24.07.2023 | 08:22
Hotelul de pe litoralul romanesc adorat de bunicii si parintii nostri se scufunda in pamant A fost abandonat si poate sa se prabuseasca oricand
Hotelul de pe litoralul românesc adorat de bunicii și părinții noștri se scufundă în pământ. Sursa foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Hotelul de pe litoralul românesc adorat de bunicii și părinții noștri se scufundă în pământ la Venus. A fost abandonat și poate să se prăbușească oricând. În momentul de față, reprezintă un pericol foarte mare pentru oameni.

Clădirea de la Marea Neagră iubită de români care stă să cadă. A fost lăsată de izbeliște, deși era căutată de bunicii și părinții noștri

Clădirea de la Marea Neagră iubită de români care stă să cadă era în urmă cu ani buni una dintre cele mai frumoase datorită arhitecturii meridionale care se încadrează perfect în peisajul de pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Din păcate, a fost lăsată de izbeliște, deși era căutată de bunicii și părinții noștri pentru condițiile pe care le oferea. Mai exact, este vorba de hotel Egreta din stațiunea Venus care acum este doar un colos dezolant de beton.

Considerat cândva perla stațiunii, acum nu mai funcționează de ani buni. Iar ce este cel mai rău e faptul că în ultimii ani, hotelul s-a tot înclinat, din cauza solului moale, motiv pentru care trecătorii se tem să nu cadă.

ADVERTISEMENT

Oamenii aleg să evite zona pentru că riscul este destul de mare având în vedere că are 11 etaje și se scufundă în pământ pe zi ce trece tot mai mult. Clădirea are mari șanse să se prăbușească în cazul unui seism puternic.

Hotelul Egreta din Venus, în stare deplorabilă

Hotelul Egreta din stațiunea Venus a ajuns în ultima perioadă într-o stare deplorabilă pentru că nimeni nu a mai vrut să investească nimic. Iar imaginile vorbesc de la sine.

ADVERTISEMENT

Clădirea, odată adorată de bunicii și părinții noștri, este ușor aplecată. Iar asta se observă și de la distanță, având în vedere că hotelul se vede din numeroase colțuri ale litoralului românesc.

Are geamurile sparte și terenul din jurul său este plin de iarbă uscată. În momentul de față, experții susțin că există posibilitatea să cadă. Chiar și așa, nu e clar dacă acesta va fi sau nu reabilitat prea curând.

ADVERTISEMENT

Autoritățile susțin că hotelul Egreta din Venus reprezintă un proiect de investiții important pentru litoralul românesc, doar că în prezent nu ar exista fonduri. Cel mai probabil, deci, vor mai trece câțiva ani până la consolidarea lui.

Ce atracții oferă stațiunea Venus

Pe de altă parte, Venus a înflorit în ultima perioadă și este tot mai căutată de turiștii români. Mai multe hoteluri au fost modernizate aici de-a lungul anilor iar o noapte de cazare costă între 500 și 600 de lei.

Ce poți să faci dacă mergi în concediu la Venus? Poți să te bucuri în primul rând de o plajă generoasă, de un parc de distracții, dar și de alte atracții interesante.

ADVERTISEMENT