Life

Georgiana Lobonț s-a cazat la hotelul Andreei Bănică de la mare. Vedeta a rămas uimită de ce a găsit acolo

Georgiana Lobonț s-a cazat la hotelul Andreei Bănică de la mare. Aceasta a rămas cu adevărat uimită de ce a găsit acolo.
13.07.2023 | 16:08
Georgiana Lobont sa cazat la hotelul Andreei Banica de la mare Vedeta a ramas uimita de ce a gasit acolo
Georgiana Lobonț s-a cazat la hotelul Andreei Bănică. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț s-a cazat la hotelul Andreei Bănică de la mare. Aceasta a rămas fără cuvinte după ce a văzut cum arată clădirea.

Georgiana Lobonț s-a cazat la hotelul Andreei Bănică. Ce părere a avut vedeta

Georgiana Lobonț a mers la mare pe litoralul românesc și s-a cazat la hotelul Andreei Bănică. Vedeta deține o proprietate alături de soțul ei în Eforie Nord.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică de petrecere a fost profund impresionată de felul în care arăta hotelul Andreei Bănică de la mare. Ba mai mult, aceasta l-a numit „cel mai frumos hotel”.

„Dragilor, am ajuns la un super hotel în Eforie Nord, la cel mai frumos hotel, al Andreei Bănică. Trebuie să coboare să ne întâlnim.

ADVERTISEMENT

Este o fată extraordinară și are o familie extraordinară și, iată, prin munca ei și a soțului ei ce au reușit ei doi să facă. Noi suntem impresionați de acest hotel. Este extraordinar. Bravo, Andreea Bănică! Bravo ție și soțului tău”, a spus Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.

Georgiana Lobonț, profund impresionată de hotelul artistei

Georgiana Lobonț a avut numai cuvinte de laudă la adresa hotelului. Mai ales interiorul a fost cel care a impresionat-o. Nu în ultimul rând, vedeta a fost impresionată de dedicarea Andreei Bănică pentru acest hotel.

ADVERTISEMENT

Conform ei, Andreea Bănică se ocupă de multe dintre aspecte, inclusiv stă la recepție să primească clienții sau face curat în camere. Dormitoarele sunt spațioase și decorațiunile sunt demne de un hotel de lux.

„Andreea ne explică cum se implică trup și suflet, și personal, și fizic. Dacă veniți în Eforie Nord, neapărat să vă cazați aici, pentru că este totul extraordinar, totul pus la punct. Ați văzut la ea pe story cum stătea și curăța”, a mai spus Georgiana Lobonț.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț l-a lăudat și pe soțul Andreei Bănică, pentru că cei doi se ocupă împreună de administrarea acestui hotel din Eforie.

ADVERTISEMENT