Fotbal intern

Hristo Zlatinski, scandal cu Devis Mangia înainte de plecarea de la Craiova: „De la el a venit problema” + De ce nu s-a impus la FCSB

28.04.2020 | 21:29
Hristo Zlatinski scandal cu Devis Mangia inainte de plecarea de la Craiova De la el a venit problema  De ce nu sa impus la FCSB
ADVERTISEMENT

Hristo Zlatinski dezvăluie că a fost forțat să plece de la Universitatea Craiova din cauza unui conflict avut cu Devis Mangia, antrenorul din acea perioadă a oltenilor, în urma căruia a fost trimis la echipa a doua. Ajuns la FCSB după despărțirea de formația din Bănie, mijlocașul bulgar recunoaște că alegerea nu a fost una inspirată.

De ce a plecat Zlatinski de la Craiova

Hristo Zlatinski a fost, până în momentul rezilierii contractului, unul dintre titularii Universității Craiova, dar, dezvăluie mijlocașul bulgar, un conflict cu Devis Mangia l-a trimis la echipa a doua a oltenilor și, ulterior, la rivala FCSB.

ADVERTISEMENT

Mi-e dor de Craiova foarte mult, urmăresc mereu meciurile jucate la Universitatea, finala Cupei câștigată cu Hermannstadt în special.

Nu a fost decizia mea să plec de la Craiova, eu am iubit clubul foarte mult. Eu am fost forțat să plec. De la antrenorul Devis Mangia a venit problema, m-a trimis la echipa a doua și a trebuit să iau o decizie.

ADVERTISEMENT

Pentru un jucător de 34 de ani, care a reușit să câștige trofee în carieră, este greu să joci la echipa a doua. A fost greu să plec de la Craiova, visul meu era să îmi termin cariera acolo”, a declarat Zlatinski la Oltenia TV.

  • 112 meciuri a jucat Hristo Zlatinski pentru Universitatea Craiova în perioada iulie 2015 – august 2018
ADVERTISEMENT

De ce nu s-a impus la FCSB

Hristo Zlatinski a semnat cu FCSB după despărțirea de Craiova, dar nu a reușit să se impună la formația din Capitală.

Mijlocașul bulgar recunoaște că eșecul din perioada „roș-albastră” a fost cauzat de faptul că nu a reușit să treacă peste conflictul în urma căruia a trebuit să plece de la Craiova.

ADVERTISEMENT

Am avut trei – patru oferte atunci, de la Dinamo, Iași, Voluntari și FCSB. Eu am crezut că cea mai bună variantă pentru mine era să ajung la FCSB. Mi-a părut rău că am ales așa, eu nu eram pregătit să joc pentru alt club din România.

Pentru mine a fost foarte greu să plec de la Craiova, nu am avut nici măcar șansa să îmi iau la revedere de la colegi, cu care am jucat trei ani, cu care am câștigat primul trofeu pentru Craiova după 25 de ani”, recunoaște Zlatinski.

  • 5 meciuri a jucat Hristo Zlatinski pentru FCSB
ADVERTISEMENT
Tags: