News

I-a explodat telefonul în timp ce se juca cu el! Aparatul era în garanție

21.03.2021 | 11:49
Ia explodat telefonul in timp ce se juca cu el Aparatul era in garantie
Imagine cu telefonul explodat. Sursa foto - vasiledale.ro
ADVERTISEMENT

I-a explodat telefonul în timp ce se juca cu el! Este pățania unui bărbat din Baia Mare care a trecut prin clipe de groază. Acesta butona aparatul cumpărat în urmă cu doar opt luni de zile și aflat încă în garanție. 

Nu mică i-a fost mirarea când telefonul a luat foc pur și simplu. După ce s-a adresat companiei de unde a achiziționat aparatul, acesta a constatat că procedura nu este una tocmai simplă.

ADVERTISEMENT

Concret, reprezentanții firmei i-au spus că produsul va fi înlocuit doar după finalizarea expertizei. Între timp, lucrurile sunt cât se poate de clare.

I-a explodat telefonul în mână în timp ce se juca cu el!

“Mi-au spus simplu să îmi cumpăr altul”, spune bărbatul. Deranjat de atitudinea comerciantului, bărbatul a dat publicităţii imaginile cu telefonul.

ADVERTISEMENT

Spune acum că intenţioneză să sesizeze Oficiul pentru Protecția Consumatorului Maramureș. ”Telefonul, model Samsung Galaxy A20e DS SM-A202F, l-a achiziționat în urmă cu opt luni de la Orange cu banii jos.

Nu este un telefon foarte scump, a constat aproximativ 700 de lei. Săptămana aceasta în timp ce îl foloseam pentru că mă jucam, s-a înfocat, l-am pus pe pat și pur și simplu a explodat.

ADVERTISEMENT

Am fost la compania respectivă cu produsul deoarece era în garanție. L-au luat pentru expertiza însă nu mi-au dat telefon pentru utilizare la schimb. 

Mi-au spus simplu să îmi cumpăr altul. Le-am cerut să îmi dea în scris că îmi cer să îmi cumpăr alt telefon. Au refuzat. Oricum mâine depun plângere la OPC Maramureș”, a declarat bărbatul pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

De remarcat că prețul unui asemenea telefon pornește de la 600 de lei și poate să ajungă până la 800, în funcție de detaliile abonamentului.

ADVERTISEMENT