Sport

“I-au dat deja trofeul lui Djokovic!” Acuze dure după afişarea tabloului de la Wimbledon

Tabloul principal de la Wimbledon a creat controverse printre fanii tenisului şi specialişti. Suporterii acuză traseul uşor al lui Novak Djokovic, în comparaţie cu favoritul 1, Carlos Alcaraz.
01.07.2023 | 14:23
Iau dat deja trofeul lui Djokovic Acuze dure dupa afisarea tabloului de la Wimbledon
Novak Djokovic, pe iarbă. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Turneul de la Wimbledon începe luni, 3 iulie. Tragerea la sorţi a tabloului principal a creat controverse şi mulţi fani acuză că Novak Djokovic este favorizat, având un traseu foarte uşor în drumul spre un nou trofeu.

Fanii acuză după tragerea la sorţi a tablouli de la Wimbledon!

Carlos Alcaraz este considerat favoritul 1, în timp ce Novak Djokovic, campionul en-titre şi câştigătorul primelor două turnee de Grand Slam din acest an, este cap de serie 2 în turneul londonez.

ADVERTISEMENT

Dar, ibericul are o parte de tablou mai dificilă decât Djokovic. Alexander Zverev, Frances Tiafoe, Alex de Minaur sau Holger Rune sunt printre adversarii pe care Alcaraz îi poate întâlni în drumul spre trofeu.

De cealaltă parte, Nick Kyrgios (revenit după o accidentare care l-a ţinut luni de zile departe de teren), Andrey Rublev sau Lorenzo Musetti, sunt toţi pe partea de tablou a lui Djokovic, iar sârbul are un parcurs mai uşor.

ADVERTISEMENT

“I-au dat deja trofeul lui Djokovic”

Tragerea la sorţi a creat controverse printre fani, care consideră că Novak Djokovic poate să primească deja un nou titlu la Wimbledon, la mai puţin de o lună după ce a devenit jucătorul de tenis cu cele mai multe turnee de Grand Slam:

“I-au dat deja trofeul lui Djokovic. Este în regulă. Singurii care au vreo şansă împotriva lui pe iarbă sunt Alcaraz, Zverev şi Sinner, în acest moment”, a scris unul dintre fani.

ADVERTISEMENT

Altul a scris: “Exact cum mă aşteptam. Mă gândesc că cei de la Wimbledon sunt fericiţi să vadă un jucător în vârstă de 36 de ani care va câştiga pentru a 5-a oară la rând. Cât de captivant”.

“La fiecare Grand Slam, Novak Djokovic are parte de un tablou foarte uşor”

“Djokovic, drum uşor spre sferturi. Alcaraz, în sfertul «morţii»”, a scris un alt suporter, în timp ce internauţii remarcă şi tabloul uşor de care se bucură Novak Djokovic la fiecare turneu de Grand Slam:

ADVERTISEMENT

“La fiecare Grand Slam, Novak Djokovic are parte de un tablou foarte uşor”. Novak Djokovic a câştigat de şapte ori turneul de la Wimbledon, având patru victorii consecutiv.

ADVERTISEMENT