Sport

I-e teamă lui Becali de CFR? „Eu știu că avem 4 puncte, e oarecare lejeritate”

FCSB este în luptă directă cu CFR Cluj pentru poziția de lider al Ligii I. Clujenii sunt la 4 puncte în spatele echipei lui Becali, însă au cu un meci mai puțin disputat.
03.10.2023 | 18:01
Ie teama lui Becali de CFR Eu stiu ca avem 4 puncte e oarecare lejeritate
Becali o vede pe FCSB favorita la titlu. sursa foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB și CFR au inversat rolulire în acest sezon. Dacă în anii precedenți CFR conducea clasamentul, iar FCSB era în urmărire, acum, echipa lui Becali este lider al campionatului. În ciuda unui stil neconvențional la nivelul băncii tehnice, FCSB își privește de sus rivalele și are 26 de puncte trecute în cont.

Becali nu se sperie de CFR

“CFR se poate apropia, dar noi știm că sunt patru puncte. Eu încă am lejeritate, nu am emoții cât timp sunt pe locul unu. Și am niște puncte acolo, un punct, două puncte avans, e mai lejer.

ADVERTISEMENT

Avem cinci puncte față de Craiova, șapte față de șinele de tren. E plăcut pe locul 1. Trebuie neapărat să avem o diferență acolo ca să nu fie mari probleme. Ce poate să facă Vassaras dacă avem puncte”, a spus Gigi Becali.

FCSB este într-o ușoară scădere de formă. În ultimele 3 meciuri, echipa lui Gigi Becali a reușit o singură victorie și a făcut 2 rezultate de egalitate. În apărare, FCSB are o statistică îngrijorătoare. Nu mai puțin de 6 goluri a primit Târnovanu în 3 partide, jumătate din câte a încasat în tot sezonul.

ADVERTISEMENT

CFR mai are de recuperat o restanță

Pe plan ofensiv, FCSB stă bine. Are 9 goluri în ultimele 3 etape și nu duce lipsă de inventivitate. Florinel Coman, Darius Olaru, Octavian Popescu sau Alexandru Băluță reprezintă armele pe care Charalambous le are la dispoziție pentru a ține ritmul în acest sezon.

“Cupa României este un obiectiv pentru că nu poți să știi. Nu poți știi 100% că iei titlul. Dacă nu iei titlul, Cupa României este Europa League. Adică joci. Și e ceva. Dar nu e, crede-mă, iau acum în iarnă un atacant.

ADVERTISEMENT

Sunt deja trimiși. Te uiți să vezi, să aibă peste 1.90. Compagno ce? Păi îmi trebuie doi atacanți să se bată. Tavi numai el singur poate să își revină. El are talent, la talentul lui ce îi poți spune, el are darul”, a completat Gigi Becali.

FCSB este principala candidată la titlu în acest sezon. Formația lui Gigi Becali are o singură înfrângere în primele 11 etape și privește cu optimism lupta de anduranță contra CFR-ului. Clujenii au patru puncte mai puțin, însă și un meci în minus. În cazul unei victorii, CFR s-ar apropia la un punct de lider.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 17:30, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cotă BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Botoșani – FCSB

Becali despre CFR

 

ADVERTISEMENT