Life

I se mai spune şi “Litoralul din Vest”. Locul din România unde te bucuri de plajă şi apă fără agitaţia de la mare

Există un loc în România care se mai numește și “Litoralul din Vest”. Acolo te poți bucura de plajă și de apă departe de agitația din stațiunile de la malul mării.
19.08.2022 | 18:14
I se mai spune si Litoralul din Vest Locul din Romania unde te bucuri de plaja si apa fara agitatia de la mare
Litoralul din Vest, locul unde te poți bucura de plajă și apă fără agitația de la malul mării. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Plaja Ghioroc sau “Litoralul din Vest”, așa cum i se mai spune, este locul perfect pentru cei care vor să se bucure de soare și de apă fără să aibă parte de agitația de la mare.

Plaja Ghioroc sau “Litoralul din Vest”, locul perfect unde să te bucuri de plajă și apă în liniște

Cei care caută un loc frumos și liniștit în care să se relaxeze, dar să se bucure și de plajă și apă pot merge în vestul României, acolo unde se află plaja Ghioroc.

ADVERTISEMENT

Situată la o distanță de 25 de km de orașul Arad, plaja Lacului Ghioroc reprezintă destinația turistică perfectă de vară pentru cei care locuiesc în zonă sau în județele vecine. De altfel, este vizitată și de mulți turiști din Ungaria.

În ultimii ani, autoritățile au reamenajat plaja din județul Arad, astfel că atrage un număr tot mai mare de turiști. Plaja Ghioroc este înconjurată de palmieri, amintind de destinațiile exotice.

ADVERTISEMENT

În plus, Primăria Ghioroc a amenajat 600 de locuri de parcare în apropiere de plajă. Intrarea pe plajă este gratuită, însă este de menționat că parcarea costă 10 lei pe zi.

Pe plaja Ghioroc se pot găsi dușuri, toalete și terase. Aici există și zone verzi pentru campat pentru ca turiștii să se bucure de o ședere cât mai plăcută. Plaja se întinde pe o suprafață de 10 hectare.

ADVERTISEMENT

Această destinație atrage anual 100.000 de turiști, deși nu sunt mulți care știu de existența acesteia. Este o variantă mult mai accesibilă pentru cei care nu vor să cheltuie foarte mulți bani pe litoral.

Lacul Ghioroc se află la poalele Munților Zarandului, astfel că turiștii se vor bucura de un peisaj spectaculos.

ADVERTISEMENT

“Am insistat să dezvoltăm această zonă a județului Arad, deoarece are un potențial turistic foarte mare.

Am promis că investițiile vor continua, pentru ca Ghiorocul să devină o stațiune care să atragă zeci de mii de turiști din toată țara.

Sunt încântat că eforturile noastre s-au materializat într-un proiect iubit și apreciat și sunt convins că Plaja Ghioroc are un viitor frumos.”, spunea Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, notează ideipentruvacanta.ro.

ADVERTISEMENT